Bara roligt

Halloween i tandvården

Nu stundar maskeradfesterna a la Halloween. Egentligen ser jag inte poängen med att fira denna högtid i Sverige, men då det handlar om att få spöka ut sig till max så ser jag en poäng så stor att jag baxnar! Att få klä ut mig är något av det absolut bästa jag vet. Då försvinner alla andra principer och eventuella åsikter om vad som bör firas och inte. Det gäller att prioritera. 😉

Jag ska klä ut mig till ett godismonster på en stor fest nästa helg, har ni planer och vad ska ni i så fall klä ut er till? Någon som vågar anta utmaningen och lyckas bli ett bättre godismonster än jag?! 
Här kommer förslag på utklädnader för tandvårdsteamet (nej, jag är inte så fascinerad av söta/sexiga kostymer för det är inte ett dugg roligt eller utmanande):

Personalen:

Patienten:

Tandfen:

Accessoarer:

Övrigt:

Liemannen med plackersVem hade inte blivit dödsförskräckt av liemannen med en enorm Plackers?!

tim-halloweenSist men inte minst, klä ut dig till tandläkare. Alla blir skiträdda.

 

1 Comment

  • Reply
    Li
    20 oktober, 2014 at 10:30

    fy vad sjukt läskigt.!

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: