Allmänt

Hej kom och ta mig!

Jag tänkte ta och köra en favorit i repris och lägga ut mig själv på arbetsmarknaden…

Hej, kom och ta mig! Jag kanske är helt rätt för just dig?

Jag har tidigare jobbat som tandsköterska på privata tandvårdskliniker med en tandläkare och i långa perioder varit ensam med övergripande ansvar för daglig drift och underhåll av såväl inventarier som tandläkare. Fick på min första klinik flyga fritt i min bur, alltså ta mycket eget ansvar och egna beslut inom ramarna för verksamheten. Det närde min arbetslusta mycket.

Nu har jag även provat på att jobba på storklinik som receptionist, med många behandlare och patienter att ha koll på.

Mitt sikte är inställt på att stanna i tandvården, men utanför klinisk verksamhet där man sysslar med plaster och andra starka kemiska material som jag tyvärr utvecklat allergi mot. Kanske kan jag jobba kliniskt med t ex kirurgi i framtiden, men just nu vill jag ge lungorna en paus. Jag tänker vara snäll mot min kropp, det är en regel.

Jag har varit så inriktad på tandsköterskeyrket, som är mig innerligt kärt, att jag just nu har svårt att sätta fingret på vad jag vill jobba med istället. Kanske har du ett förslag som landar som en kattunge i mitt knä? Jag funderar på många olika vägar, t ex inom event, facket, sälj, skribent, innehållskreatör, produktutveckling, kurs/konferensverksamhet, miljö och hälsa i arbetslivet… men jag känner inte till allt som är möjligt.

Den här plattformen jag har byggt upp som är min blogg och språngbräda på många sätt är också i sin helhet ett slags CV och arbetsprov. Läs min ”Om mig-sida”.

Jag bad personer i min närhet beskriva mig med enstaka ord, både yrkesmässigt och personligt. Orden kommer i det här gulliga lilla molnet:

Egenskapsmoln

En egen presentation om mig själv finns att läsa här.

Mitt drömjobb är något kreativt som har med mänskliga möten att göra. Förändra någons dag till det bättre. Vara med och skapa en hållbar framtid för många. Få folk att le. Det är på en arbetsplats som inser att allt hänger ihop, både timmarna på jobbet och privatlivet. En arbetsplats ska inte vara ett hinder för ett fungerande familjeliv.

Min yrkesprofil på LinkedIn
Min kreativa och mer personliga blogg JohannaEne.se
Kontakta mig gärna för fullständigt CV och referenser!

Geografiskt sökområde: Västra Götaland; Lerum, Alingsås, Ale, Göteborg.
Kan även jobba hemifrån.

Bästa Hälsningar
Johanna Ene

→ Kontakt

Annons

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.