Press & PR


Vill du samarbeta med mig?

För mig kommer mina läsares förtroende alltid i första hand, därför samarbetar jag bara med företag och produkter jag själv tror på och kan stå för. För rätt företag ger det chans till ett värdefullt samarbete som betyder mer än bara exponering på en hemsida. Jag frångår heller aldrig marknadsföringslagen och märker tydligt ut samarbeten och reklam.

Samarbeten och annonsering

Jag samarbetar gärna med företag/produkter jag själv kan stå för, och som jag känner kan ge mervärde för mina läsare. Jag förbehåller mig rätten att tacka nej till sådant jag inte känner passar Tandskoterskan.net. Blogginlägg jag gör tillsammans med tredje part och får ersättning för märks ut med ”I samarbete med ***” och placeras i ämneskategorin ”Samarbeten & PR”.

Jag arbetar aktivt med sökmotorsoptimering (SEO) och varje blogginlägg optimeras med relevanta taggar och märkning för bästa resultat hos sökmotorer som t ex Google. Tandskoterskan.net är WordPressbaserad och använder inte så kallade ”no-follow-länkar”.

Vill du annonsera på Tandskoterskan.net så är högerspalten på sidan ämnad för detta.
Priser:
Banner 265 x 180 px, 2000 kr + moms för 30 dagar.
Banner 265 x 265 px, 2500 kr + moms för 30 dagar.
(Dessa priser gäller t o m 31/12 2017.)

För samarbeten och annonsering maila mig: johanna.ene@tandskoterskan.net

Samarbete press och annonsering hos Tandskoterskan.netSamarbete press och annonsering hos Tandskoterskan.net

 

Pressutskick

Det går jättebra att sända mig produktprover, men jag ger inga garantier för att de kommer synas på Tandskoterskan.net. Jag skriver bara om produkter jag gillar och kan stå för, och då givetvis kostnadsfritt.

För pressutskick går det bra att maila: johanna.ene@tandsktoerskan.net

Produktprover kan skickas till postadress:

Johanna Ene
Björboåsen 22
443 73 Gråbo

 

Spridning

Sidans antal besökare: Ca 12 000 per månad
Följare på Facebook: 1 600 +
Följare på Instagram: 270

 

Branschmedlemsskap

Tandskoterskan.net är medlem i Sveriges branschorganisation för social media influencers: Influencers of Sweden (före detta Better Bloggers).

Influencers of Sweden