Press & PR

Vill du samarbeta med mig?

För mig kommer mina läsares förtroende alltid i första hand, därför samarbetar jag bara med företag och produkter jag själv tror på. För rätt företag ger det chans till ett värdefullt samarbete som betyder mer än bara exponering på en hemsida. Hos mig får du kvalitativ exponering på min blogg och i mina sociala kanaler som Facebook och Instagram. Jag har en trogen läsarskara som stadigt ökar. Såväl tandvårdspersonal som patienter besöker sidan, och inte minst de som studerar till tandsköterska eller är intresserade av yrket.

Sponsrade inlägg och annonsering

Jag samarbetar gärna med företag/produkter som är relevanta och intressanta för min målgrupp. Blogginlägg jag gör tillsammans med tredje part och får ersättning för märks ut med ”Annonssamarbete med XX (varumärkesnamn)” och placeras i ämneskategorin ”Samarbeten” enligt marknadsföringslagen.

Jag arbetar aktivt med sökmotorsoptimering (SEO) och varje blogginlägg optimeras med relevanta taggar och märkning för bästa resultat hos sökmotorer som t ex Google. Tandskoterskan.net är WordPressbaserad och använder inte så kallade ”no-follow-länkar”.

Vill ni annonsera på Tandskoterskan.net så finns utrymme för banner i sidans högerspalt. Har ni andra önskemål får ni gärna ta upp dem så försöker vi komma fram till något som passar.
Priser:
Banner 300 x 250 px, 2000 kr + moms för 30 dagar.
(Dessa priser gäller t o m 31/12 2017.)

För samarbeten och annonsering maila mig: johanna.ene@tandskoterskan.net

Annonsera på Tandskoterskan.net

 

Pressutskick

Det går bra att sända mig produktprover, men jag ger inga garantier för att de kommer synas på Tandskoterskan.net. För pressutskick och produkter som inte avtalats på förhand ansvaras ej och exponering garanteras alltså inte då inget uppdragsförhållande finns mellan mig och företaget.

Pressutskick kan mailas till: johanna.ene@tandsktoerskan.net

Produktprover kan skickas till postadress:

Johanna Ene
Björboåsen 22
443 73 Gråbo

 

Spridning

Sidans antal besökare: Ca 10 000 per månad
Följare på Facebook: 1 730
Följare på Instagram: 380

 

Branschmedlemsskap

Tandskoterskan.net är medlem i Sveriges branschorganisation för social media influencers:
Influencers of Sweden.

Member of Influencers of Sweden Johanna Ene