Fotokonst - Shop

Vem är jag?

Q & A

Annonsera & Samarbeta

Vill du samarbeta med mig?

För mig kommer mina läsares förtroende i första hand, därför vill jag samarbeta med företag och produkter jag själv tror på. Hos mig får du kvalitativ exponering på Tandskoterskan.net och i mina sociala kanaler som Facebook och Instagram.
Jag har en trogen läsarskara som stadigt ökar. Såväl tandvårdspersonal som patienter besöker sidan, och inte minst de som studerar till tandsköterska eller är intresserade av yrket.

Spridning

  • Unika besökare på Tandskoterskan.net: 5000 / månad
  • Sidvisningar på Tandskoterskan.net: 7000 / månad
  • Följare på Facebook: 2 200
  • Följare på Instagram: 700

Målgrupp

  • Tandsköterskor
  • Blivande tandsköterskor
  • Tandvårdspersonal
  • Patienter

Proxident AB om Tandsköterskan Johanna Ene:
”Samarbetet med stort S! Johanna är väldigt professionell och lyhörd utan att tappa fokus på sina läsare. Bilder och texter komponeras ihop med utgångspunkt att alla parter ska känna sig nöjda, utan att tumma på bloggens genuinitet. Vi kunde inte vara nöjdare med vårt fina samarbete med Johanna och ser fram emot flera med henne i framtiden!”


Sponsrade inlägg

Jag samarbetar gärna med företag/produkter som är relevanta för min målgrupp. Blogginlägg jag gör tillsammans med tredje part märks ut med ”Reklamsarbete med XX (varumärkesnamn)” enligt marknadsföringslagen.

Jag arbetar aktivt med sökmotoroptimering (SEO) och varje blogginlägg optimeras med relevanta taggar och märkning för bästa resultat hos sökmotorer som t ex Google. Tandskoterskan.net är WordPress-baserad.


Annonsering

Tandskoterskan.net erbjuder annonsutrymme för företag, produkter, platsannonser och evenemang.
Jag förbehåller mig rätten att tacka nej till annonser jag inte känner passar min målgrupp.


Pressutskick

Det går bra att sända mig produktprover, men jag ger inga garantier för att de kommer synas på Tandskoterskan.net. För pressutskick och produkter som inte avtalats på förhand ansvaras ej och exponering garanteras alltså inte då inget uppdragsförhållande finns mellan mig och företaget.

Pressutskick kan mailas till: johanna.ene@tandsktoerskan.net


Föreläsning

Läs mer, och boka mig här.


Branschmedlemskap

Member of Influencers of Sweden Johanna Ene

SparaSparaSparaSpara


Vid intresse, kontakta mig via formuläret nedan.

Vänligen
Johanna