Samarbeten & PR

Vill du samarbeta med mig?

För mig kommer mina läsares förtroende i första hand, därför vill jag samarbeta med företag och produkter jag själv tror på. För rätt företag ger det chans till ett värdefullt samarbete som betyder mer än bara exponering på en hemsida. Hos mig får du kvalitativ exponering på min blogg och i mina sociala kanaler som Facebook och Instagram. Jag har en trogen läsarskara som stadigt ökar. Såväl tandvårdspersonal som patienter besöker sidan, och inte minst de som studerar till tandsköterska eller är intresserade av yrket.

Spridning

Besökare: 6-10 000 per månad
Följare på Facebook: 1 870
Följare på Instagram: 450

 

Sponsrade inlägg

Jag samarbetar gärna med företag/produkter som är relevanta och intressanta för min målgrupp. Blogginlägg jag gör tillsammans med tredje part och får ersättning för märks ut med ”Samarbete med XX (varumärkesnamn)” och placeras i ämneskategorin ”Samarbeten” enligt marknadsföringslagen.

Jag arbetar aktivt med sökmotorsoptimering (SEO) och varje blogginlägg optimeras med relevanta taggar och märkning för bästa resultat hos sökmotorer som t ex Google. Tandskoterskan.net är WordPressbaserad och använder inte så kallade ”no-follow-länkar”.

Proxident AB om Tandsköterskan Johanna Ene:
”Samarbetet med stort S! Johanna är väldigt professionell och lyhörd utan att tappa fokus på sina läsare. Bilder och texter komponeras ihop med utgångspunkt att alla parter ska känna sig nöjda, utan att tumma på bloggens genuinitet. Vi kunde inte vara nöjdare med vårt fina samarbete med Johanna och ser fram emot flera med henne i framtiden!”

 

Annonsering

Tandskoterskan.net erbjuder annonsutrymme för företag, produkter, platsannonser och evenemang. Jag förbehåller mig rätten att tacka nej till annonser jag inte känner passar.

Annonsstorlekar:

Högerspalt 300 x 250 px
Efter blogginlägg 728 x 250 px
Efter blogginlägg 728 x 90 px
Efter blogginlägg 336 x 280 px

För samarbeten och annonsering maila: johanna.ene@tandskoterskan.net

 

Pressutskick

Det går bra att sända mig produktprover, men jag ger inga garantier för att de kommer synas på Tandskoterskan.net. För pressutskick och produkter som inte avtalats på förhand ansvaras ej och exponering garanteras alltså inte då inget uppdragsförhållande finns mellan mig och företaget.

Pressutskick kan mailas till: johanna.ene@tandsktoerskan.net

Produktprover kan skickas till postadress:

Johanna Ene
Björboåsen 22
443 73 Gråbo

 

Föreläsning

Jag kommer gärna och ger en inspirationsföreläsning om yrket och engagemang! För förfrågningar, referenser och nyfikenhet kontakta mig: johanna.ene@tandsktoerskan.net

 

 

Branschmedlemsskap

Tandskoterskan.net är medlem i Sveriges branschorganisation för social media influencers:
Influencers of Sweden.

Member of Influencers of Sweden Johanna Ene

SparaSpara

SparaSpara

Annons

Swedental 2018 monter B01:43