Recensioner

Testar tandkrämer

För ett tag sedan skrev jag till Oral-B angående vad jag tidigare skrivit om en av deras tandkrämer. (Se inlägget här.)  Jag var nyfiken på vad de hade att säga om saken och önskade mig lite kommentarer. Som brukligt när det gäller stora företag fick jag ett ganska långt svar från deras kundtjänst fyllt av icke-svar och erbjudande gällande kompensation i form av gratisprodukter av mindre summa. Standardsvar ut till kund är oftast mest en dumförklaring och att bli kompenserad var ju inte alls vad jag var ute efter. Idag är raka och ärliga svar en lyxprodukt som få vill spendera tid och pengar på. :(

Dagen efter tänkte jag blogga om detta. Kommer hem och hittar ett nytt mail i inkorgen, också från Oral-B men med en personlig hälsning. Det var från en relations manager hos dem som hade fått nys om mitt mail. Han var själv tandläkare och ville gärna få ge mer utförliga svar på mina frågor, jag fick absolut ringa honom! Sagt och gjort. Svaren jag fick tänkte jag ta upp vid ett annat tillfälle.

Hur som helst blev jag ombedd att ge tandkrämen en andra chans, och även få tillfälle att prova ett gäng andra tandkrämer från Oral-B. Jag tycker att man så ofta det går ska ge en andra chans så jag sa ja. Detta kommer nog ta ett litet tag då jag vill provköra tandkrämerna minst en vecka, gärna två, för att få en någorlunda rättvis uppfattning. Återkommer om detta med jämna mellanrum!

Oral-B tandkräm.

P.S. Syns man så finns man och då anstränger sig folk lite extra. Tror ni jag hade fått samma personliga bemötande utan bloggen? Sov gott alla tandtroll. :)

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: