Barntandvård Läsa / Titta

Julklappar om tänder till de minsta

Jag struntar i hur omodern och trångsynt jag må uppfattas, jag vill ha RIKTIGA böcker med pärm och papper och trycksvärta! Läsplattor och e-böcker hit och dit, inget kan ersätta känslan av en bok mellan händerna som tyst tar mig med någon annanstans. Ett slitet omslag hos en välläst bok i bokhyllan gör mig alltid glad. I år blir det därför bara boktips inför julen, och till de små som är vår framtid och som vi ska lysa upp vägen för. (Inne i den mörka munhålan förstås.)

Klicka på böckerna så kommer du till sidan där jag hittat dem för att läsa mer och beställa

nar-emil-skulle-dra-ut-linas-tand_kartonnage

När Emil skulle dra ut Linas tand. Av Astrid Lindgren

nej-inte-tandlakaren

Nej! Inte tandläkaren. Av Stephanie Blake

 

 

 

 

 

 

 

drutten-och-plutten-gar-till-tandlakaren

Drutten och Plutten går till tandläkaren. Av Anna Hansson och Jennie Elverstig.

emma-gar-till-tandlakaren

Emma går till tandläkaren. Av Gunilla Wolde.

 

 

 

 

 

 

busiga-bebben-borstar-tanderna

Busiga Bebben borstar tänderna. Av Thomas Svensson.

bosse-bella-borstar-tander

Bosse och Bella borstar tänder. Av Måns Gahrton.

 

 

 

 

 

 

 

prick-och-flack-tandtrollar

Prick och Fläck tandtrollar. Av Lotta Geffenblad.

emmas-losa-tand

Emmas lösa tand. Av Marliese Arold.

2 Comments

 • Reply
  Sofia
  13 december, 2014 at 20:14

  Läser din blogg då och då, även varit inne på Dental24 och läste dina inlägg nyss. Ville bara säga….Du är så duktig! :)
  Det du skriver är så roligt, vettigt och otroligt bra! När jag läser blir jag på bra humör och man blir glad av att läsa det du skriver. Ibland får man även en tankeställare av dina inlägg.

  Fortsätt skriva, du är en riktig inspiration för de andra i tandvårdsyrket, eller som jag, en tandsköterskestuderande.

  God Jul & Gott nytt år på dig! :)

  • Reply
   Johanna
   14 december, 2014 at 10:30

   Men åh! Nu blev jag alldeles väldigt varm i hjärtat så du anar inte! Sitter här vid datorn och är så väldigt trött och har varit det ett tag av diverse anledningar. Det har känts trögt och motigt att skriva, har nästan fått tvinga mig… Din kommentar gav mig en riktig energikick och kände medan jag läste hur skrivarglädjen sipprade in i mig igen! Ord är verkligen kraftfulla. Alla behöver vi uppmuntran då och då för att orka kämpa på. TACK!

   Önskar dig världens finaste jul och hoppas studierna går kalas! :D

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.