Allmänt Tillsammans är vi starka

Sökes: Bloggar och Instagram av tandsköterskor/studenter

Jag fick en förfrågan om att efterlysa fler bloggar och Instagramkonton av tandsköterskor och tandsköterskestudenter. Såklart vi vill läsa och se mer av oss här ute på Internet! Vi behöver verkligen synas och höras, så hjälp till att vaska fram guldet. Det hade också varit roligt att puffa för andra i branschen som lyfter fram oss. Tänk på att det bör vara aktuellt, det kanske inte känns så angeläget att läsa en blogg som slutade uppdateras 2010.

Det jag hittat:

Uhmm.. nu har jag suttit i två kvällar och googlat. Känner inte riktigt att det är värt att lista bloggar som inte uppdateras, där kanske ett inlägg handlat om att personen ska plugga till tsk. Så ni ser ju att jag behöver hjälp! Vart håller ni hus, länka i kommentarsfältet så hoppas jag kunna komma med en lista som faktiskt är en lista. :)

Jag har ett Instagramkonto:
Tandsköterskan – Instagram

instagram tandskoterskan

 

4 Comments

 • Reply
  Tandsköterska
  24 mars, 2016 at 13:35

  Nu så har jag löst så att jag börjar blogga mer öppet på en annan blogg också… Adressen är https://nouw.com/ettmammaliv.

  • Reply
   Johanna
   27 mars, 2016 at 17:53

   Åh så fint! Du finns nu med i länklistan i inlägget här. :)

 • Reply
  Tandsköterska
  23 mars, 2016 at 06:20

  Jag har en blogg och jag är tandsköterska dock har jag låst bloggen då jag just nu skriver om mitt jobbiga liv. Men finns också på instagram.. lixen80

 • Reply
  Hilma Susanne
  22 mars, 2016 at 20:44

  Hilmasusanne heter jag på instagram ? Läser första terminen till tsk, delar bilder på min vardag….

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.