Tillsammans är vi starka

Vad som hände i Borås

Vad som egentligen hände under tandskötersketräffen i Borås stannar såklart mellan de som var närvarande. Men exklusiva glassar åts, hemliga band knöts och starka samtal ägde rum.

Jag bara önskar att jag kunde förmedla den känsla jag får av sådant här. Att komma hemifrån, träffa människor jag kanske inte känner men som kan ge mig så mycket, diskutera, arrangera och föra människor samman samt att få vara del av något mer. Något utanför min egen bubbla.

Annons

Jag vet att många är trötta. Vill hem. Har nog med sitt. Har barn. Jag är också rätt himla trött. Älskar att vara hemma. Har barn. Men oavsett allt det där så åkte jag hem från träffen i Borås, TRÖTT, men med en helt annan energi. Ny input, liksom!

Det är så viktigt att mötas. Få nya tankar, nya idéer. För det värsta som kan hända är att vi fastnar i våra egna bubblor där vi tror att allt ska vara precis så.

Så där känner jag efter alla olika möten och träffar, Göteborgs Tandsköterskeförening eller andra sammankomster. Det är lite knark för mig. Så, vill du knarka med mig? Bli hög på gemenskap, samtal och vidgade vyer? Du är alltid välkommen.

Träff med tandsköterskor i Borås Stadspark 2019.

 

Man bryr sig inte om de man inte känner. Hur ska vi kunna skapa en stark yrkeskår och en stark framtid om vi inte bryr oss om varandra?

Vi behöver skapa kontakt, bli mer än bara namn för varandra. Först då kan vi komma någon vart med yrkesstatus och löner.

 

Träff med tandsköterskor i Borås Stadspark 2019.

 

Jag blir verkligen uppslukad av stunden, glömmer att lämna rätt kamera till den som knäpper bilden. Glömmer att inte ge Instagram makt över beskärningen. Skäms lite över dessa gruppbilder med mobilkamera som dessutom kapade er på sidorna. Förlåt! Det jag har att säga till mitt försvar är; var där! Så slipper ni ta del av endast bild och text i efterhand.

Värsta mesta tack till Hanna Lopez och Malin Vågsvall som drog ihop detta med mig, väldigt glad att jag får lära känna er. Vi vill ha fler avslappnade after works. Alingsås är näst på tur! Vilka finns i min absoluta favoritstad Alingsås?! ^_^ 

 

2 kommentarer

  1. Åååh så Glad jag blir av dina bilder o så kul att ni träffs ❣️Faktiskt avis, men så glad att engagemanget o ’the spirit’ finns❣️Önskar denna kraft funnits 30 år tidigare, men bättre sent än aldrig! Hejjar Sååå mycket på Er❤️Vi är så kompetenta o gör ett fantastiskt jobb, rak rygg o stå på Er❣️/Anita

    1. Blir så energifylld av din kommentar, Anita! 😀 Dock måste väl jag säga… att ibland tror jag att jag är född i fel tid, borde varit ung under 60-70-tal? Haha…. Känner mig tyvärr lite ensam ibland, men har som tur är funnit en del likasinnade. Sedan har vi vårt grymma yrkesförbund Svenska Tandsköterskeförbundet som sliter både hund och häst för oss. DE är eldsjälar! Hoppas kunna fortsätta stötta dem och smitta fler med engagemangs-glädjen. Vi måste komma ut ur våra hus och mötas, det är enda sättet. <3 Tack för att du kommenterar, du stöttar fantastiskt mycket bara genom det, åtminstone för min del. 🙂 KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!