Samarbeta & Annonsera

Tandskoterskan.net har funnits sedan 2013 och fortsätter växa

Sidan riktade sig fån början mestadels till tandsköterskor, som är den största yrkesgruppen inom tandvården. Nu mer hittar många fler hit via sök från t ex Google, då sidan bjuder på ämnen relevanta även för andra yrkesgrupper inom tandvården, såväl som allmänheten.

Jag har en trogen läsarskara som stadigt ökar. Såväl tandvårdspersonal som patienter besöker sidan, och inte minst de som studerar till tandsköterska eller är intresserade av yrket.

Var med och stänk färg på ett sterilt yrke!

Målgrupp

  • Tandsköterskor
  • Blivande tandsköterskor
  • Tandvårdspersonal
  • Patienter/allmänheten

Spridning

  • Unika besökare: 6000/mån (Google Analytics)
  • Sidvisningar: 7000/mån (Google Analytics)

Sponsrade inlägg

Jag samarbetar gärna med företag/produkter som är relevanta för min målgrupp. Blogginlägg jag gör tillsammans med tredje part märks tydligt ut enligt marknadsföringslagen.

Jag arbetar aktivt med sökmotoroptimering (SEO) och varje blogginlägg optimeras med relevanta taggar och märkning för bästa resultat hos sökmotorer som t ex Google. Tandskoterskan.net är WordPress-baserad.

”Samarbetet med stort S! Johanna är väldigt professionell och lyhörd utan att tappa fokus på sina läsare. Bilder och texter komponeras ihop med utgångspunkt att alla parter ska känna sig nöjda, utan att tumma på bloggens genuinitet. Vi kunde inte vara nöjdare med vårt fina samarbete med Johanna och ser fram emot flera med henne i framtiden!”


Proxident AB
Folktandkräm Barn

Annonsering

Kontakta mig vid intresse.

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!