AllmäntHumor

Nedräkning till jobbstart

Oj oj oj nu har jag faktiskt spikat ett datum för come back på jobbet! I höstas hade jag tänkt Februari, men ju närmre det smög sig på desto mer ångrade jag mig djupt och innerligt där i högen av smutstvätt och bajsblöjor. När det äntligen började kännas rätt mysigt och jag orkade njuta en gång per dag så blev jobbsuget löjligt litet.

Men nu är det beslutat, the point of no return, första Mars spatserar jag in på världens finaste lilla klinik med ett vasst instrument i ena handen och leendet i den andra! Ja, det ska bli kalasbra för jag får det bästa av mina världar och kommer jobba två dagar i veckan den första månaden. Det känns lite som att börja om från början. Både när det gäller tiden jag varit frånvarande och att jag nu har en ny tillvaro hemma som är som ingenting annat. Jag undrar hur mycket jag kommer sakna lillan på jobbet? Eller kommer jag vara härligt uppslukad av jobbet och tycka det är skönt att komma ifrån? Kommer jag få sova något? Kommer jag somna på patienternas axlar och råka suga dem i örat?

Annons

 

I brist på intelligenta tankar, en bild!

Need new glasses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!