Tillsammans är vi starka

Kom på årsmöte i Göteborg!

Hej alla goa! Nu vänder jag mig till oss i Göteborg igen, för 7/6 har Tandsköterskeförbundets Göteborgsförening årsmöte. Då samlas vi och pratar om yrket, får höra vad som händer i vårt yrkesförbund och vad styrelsen tagit upp på deras årsmöte tidigare i år. Inside information! 😉 Vi brukar också prata om framtiden, hur vi ska stärka oss som yrkesgrupp och om vi kan ordna någon gemensam föreläsning eller annat roligt. Ju fler medlemmar vi är desto mer bra grejer kan styras upp. Tyvärr har det varit pinsamt dålig uppslutning på mötena de senaste åren, visst kan vi ändra på det! Men vi har fått träffa Linda Västrik som gjort dokumentärfilmen ”De dansande andarnas skog”, filmen är jättebra men det var så mycket häftigare att få höra Linda berätta själv om allt man inte får se i filmen. Tänk om vi kunde få möjlighet till fler spännande föreläsningar!

Det krävs inte ett dugg av dig på mötet, det är bara att komma och lyssna. Första gången jag var med kom jag helt ensam och kände inte en kotte. Det kändes lite läskigt men jag har nog aldrig blivit så varmt välkomnad, prick alla kom fram och hälsade och när jag tog upp en sak under mötet kände jag att alla faktiskt lyssnade och var intresserade. Bästa härliga lilla gänget! 😀
Men jag förstår att man drar sig lite för att gå om man inte har någon att ta följe med, det kan bli lite motigare såklart. Därför är DU jättevälkommen att haka på mig, vi kan mötas upp i stan och slå följe. Jag menar det verkligen. 🙂 Den dagen kommer jag vara på jobbet i Högsbo till ca 16, sedan gå en sväng på stan innan mötet. Vill du ses och hänga med så maila mig på johanna.ene [at] tandskoterskan.net.

Annons

Glöm inte anmäla dig till mötet också, jag kopierar in hela inbjudan här:

 

GÖTEBORGS TANDSKÖTERSKEFÖRENINGmean-nurse-clipart-1

Dags för årsmöte!!!

När? TISDAG 7 JUNI KL 18:30

Fika från kl 18:00

Var? Akuttandvården, Odinsgatan

För att inte störa verksamheten samlas vi vid personalingången i hotell Odins entré.

 

Gäst: Tandläkare Sara Rangmar, verksamhetssamordnare för asyl- och flyktingfrågor på Folktandvården VGR.

Information från REPSKAPET!

 

Anmälan per mail senast 3 Juni till:

Ann-Louise Boström, ann-louise.bostrom@vgregion.se

Obs! Anmälan är bindande, Styrelsen/GTF

 

OBS!

Det har kommit önskemål från förbundet angående uppdatering av våra mailadresser.

Skicka ett mail till exp@svetf.se så att de får din korrekta adress – om du ej fått detta via mail.

ca. 2001 --- White Daisy --- Image by © Royalty-Free/Corbis

Är du inte medlem i Svenska Tandsköterskeförbundet än? Ring dem på tel 060-560612 eller maila: exp [at] svetf.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!