Tillsammans är vi starka

Förberedelser inför Onsdag

Nu har jag sniffat sprayfärg och är gosigt yr i bollen. Det blev en liten banderoll så att ni hittar mig på Onsdag i Kungsparken. Förhoppningsvis hittar jag en fin plats med tillhörande träd som jag kan knyta upp den på. Vill ni ha mitt nr så att ni kan nå mig om ni ändå blir lite vilse så messa mig på Facebook eller skicka ett mail, vill inte gärna skriva ut det här för hela härliga allmänheten. :)

Vad tycks? Oinvigda kommer förfärat undra vad det är för ett hemligt sällskap som smider planer i parken!

TSK Tandsköterska

tsk_banderoll

Gör en extra intressekoll här, klicka gärna i om du kommer eller inte!

Kommer du på picknicken på Onsdag?

View Results

Loading ... Loading ...

Det gäller alltså picknicken för oss tandsköterskor som jag styr upp, ni kan läsa all info under menyn ”På Gång!” här på bloggen, eller på Facebook-eventet.

Picknick med tandsköterskor

Onsdagens förväntade väderlek enligt SMHI:

Väder

Det duger åtminstone för mig! Ta gärna med egen filt att sitta på, kan inte lova att jag kan ta med så det räcker för alla rumpor. Beror ju på. :D

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.