Min arbetsvardag

KAVO-killar är grabbarna guld

Vår telefon slutade fungera. Varken hyresvärden eller Telia hade några problem tyckte de och ville inte ta något ansvar. Telia skulle dessutom ha 1600 spänn bara för att  köra ut en bil med en tekniker. Sedan skulle teknikerns jobb kosta utöver det. Och vi tycker att tandvård är dyrt. Hyresvärden skulle göra en felanmälan och skicka ut en elektriker som skulle kommit igår eller idag. Ingen har dykt upp. Är det någon i denna avlånga ankdamm som tar något ansvar-ar-ar-ar-r-r—eko-ko-ko-o-o-o-o?

Ja, det finns guldkorn! Arbetargrabbarna från KAVO som dagen innan installerade våra nya röntgenapparater. Tanken slog oss att de möjligen råkat borra av en kabel eller annat bus. Min chef ringde dem och de kom på stört och var så fint angelägna om att se till så att det inte var de som havererat telefonerna. De tog sig verkligen tid, gick igenom alla ledningar och eventualiteter från tak till golv. Ingen felande länk hittades men de fick oss att lova att höra av oss om vi upptäckte att det ändå var de som orsakat någon skada och att de skulle stå för det i så fall. GULD!!! Det är sådant som ger förtroende och att man vill samarbeta med dem. Små enkla saker som för många, särskilt stora företag, verkar vara obefintliga och av totalt ointresse.  Tack tack ni fina killar på KAVO!

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!