Allmänt

Årets Tandsköterska 2017!!!!!

Och här sitter jag nu hemma och lever på världens galnaste glädjerus, jag kan knappt tro det själv så jag måste vråla det….

JAG BLEV ÅRETS TANDSKÖTERSKA 2017!!!!!

170202 Johanna Ene blir utsedd till Årets Tandsköterska och intervjuas av moderator Tobias Karlsson under Svenska Tandsköterskeförbundets yrkeskonferens den 2 februari 2017 i Stockholm. Foto: Linnea Rheborg / BILDBYRÅN / LN / Cop 189

170202 Johanna Ene blir utsedd till Årets Tandsköterska och intervjuas av moderator Tobias Karlsson under Svenska Tandsköterskeförbundets yrkeskonferens den 2 februari 2017 i Stockholm.
Foto: Linnea Rheborg / BILDBYRÅN 

 

Motiveringen löd:

“Johanna Ene gör tandsköterskan synlig för hela teamet i hela landet med sin blogg. Johanna visar på en kärlek till yrket samtidigt som hon är modig att säga och stå för sitt ord. Johanna gör i sin blogg och i Tandsköterskan upp med det gamla synsättet på tandsköterskan som en underställd serviceperson. Hon representerar den moderna tandsköterskans yrkesroll. En självständig person med stort ansvar och kunnande.”

 

Jag kan aldrig tacka dig nog, Karin Sjögren, för dessa ord. Och såklart ett vräkigt stort TACK till Svenska tandsköterskeförbundet och ApoEx som gör detta möjligt för oss varje år! Men det som verkligen gjorde mig helt lipig, och känslomässigt var maffigare än en gräddtårta med anabolastora jordgubbar, var alla ni som formligen öste kramar och komplimanger över mig under dessa två dagar på konferensen. Särskilt under kvällen på Wallmans, var jag än rörde mig i lokalen kom någon fram och kramade och hurrade. Jag lovar er, detta kommer jag leva på resten av mitt liv. Har aldrig någonsin fått så mycket kärlek och glädje kastat på mig av så många på en gång. Ni är helt jävla fantastiska hörrni!!! Tack vare er alla kändes det helt grymt att entra scenen i går på konferensen då jag skulle presentera min blogg och det jag engagerar mig för. Nervositeten flög sin kos och jag ville mest bubbla av skratt!

Årets Tandsköterska 2017 Johanna Ene

Erja Anttonen, förbundsordförande, och Johanna Ene, Årets Tandsköterska 2017. Foto ApoEx.

 

TACK FÖR ER SUPPORT, VÄRLDENS BÄSTA YRKESGRUPP!!!!!

Dental24.se, som jag också skriver för, var snabba som attan att lägga upp en så fin artikel, klicka vidare via bilden och läs, hihi:

Årets tandsköterska 2017

 

Vill ni stötta mig i fortsatta räder med orden som kraft, följ mig här:

FACEBOOK                 BLOGLOVIN’             INSTAGRAM

 

Årets tandsköterska 2017

All kärlek till er, jävlar i min lilla låda vad glad jag är!!!

3 Comments

 • Reply
  Inte lätt välja kurs - Tandsköterskan
  2 april, 2017 at 10:11

  […] jag utsågs till Årets Tandsköterska vann jag bl a 15000 kr till kursverksamhet ur Tandläkarförbundets kurskatalog, hurra så […]

 • Reply
  supercarina1rina
  4 februari, 2017 at 17:14

  Än en gång – grattis ???? Nu ska jag följa din blogg. Carina/Ajj La Vjoo

  • Reply
   Johanna
   5 februari, 2017 at 15:53

   Hej Carina och TACK igen! Min man blev superglad över de små drömfångarna och gick genast för att hänga en på backspegeln i bilen. ^_^

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.