Allmänt Tandvård

Det händer i helgen!

Imorgon är det Nationella Munhälsodagen, då tandvården visar upp sig på gator och torg i många städer runt om i landet. Perfekt tillfälle att få ställa frågor och prata tandvård utan att det kostar skjortan. På Munhälsodagens hemsida hittar du mer information om vad som händer och var man kan hitta evenemanget i de olika städerna. I Götlaborg hittar vi tandläkarstudenter från Sahlgrenska akademin på Kungsportsplatsen kl 12:00-16:00.

Kungsportsplatsen

Typiskt nog är jag bannemig alltid dubbelbokad denna dag, men hoppas hinna förbi här en sväng. Känns ju rätt konstigt att jag aldrig spanat in Munhälsodagen!

Men de tär faktiskt inte mitt fel, utan min käraste väns, som alltid lyckas ha något evenemang som hon blandar in mig i just denna dag. Så även imorgon givetvis. Tänker ta tillfället i akt att göra finreklam för henne här och nu. Julia är kostymmakare och kostymdesigner, främst för historiska dräkter och nu även i skinn. Imorgon Lördag, 12/9, kommer hon med flera ha modevisning i samband med Slöjd i Västs slöjdmarknad vid Kronhusbodarna i Göteborg. Julias kreationer kommer främst vara inspirerade av 1920-tal och i skinn. Cool mix! Dessutom har hon lurat upp mig på kullerstenscatwalk. Tur att jag inte tänkte till en extra gång där, är så nervös! Sugen? Klicka dig vidare på bilden nedan:

modevisning

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.