AllmäntTandvård

Det händer i helgen!

Imorgon är det Nationella Munhälsodagen, då tandvården visar upp sig på gator och torg i många städer runt om i landet. Perfekt tillfälle att få ställa frågor och prata tandvård utan att det kostar skjortan. På Munhälsodagens hemsida hittar du mer information om vad som händer och var man kan hitta evenemanget i de olika städerna. I Götlaborg hittar vi tandläkarstudenter från Sahlgrenska akademin på Kungsportsplatsen kl 12:00-16:00.

Kungsportsplatsen

Annons

Typiskt nog är jag bannemig alltid dubbelbokad denna dag, men hoppas hinna förbi här en sväng. Känns ju rätt konstigt att jag aldrig spanat in Munhälsodagen!

Men de tär faktiskt inte mitt fel, utan min käraste väns, som alltid lyckas ha något evenemang som hon blandar in mig i just denna dag. Så även imorgon givetvis. Tänker ta tillfället i akt att göra finreklam för henne här och nu. Julia är kostymmakare och kostymdesigner, främst för historiska dräkter och nu även i skinn. Imorgon Lördag, 12/9, kommer hon med flera ha modevisning i samband med Slöjd i Västs slöjdmarknad vid Kronhusbodarna i Göteborg. Julias kreationer kommer främst vara inspirerade av 1920-tal och i skinn. Cool mix! Dessutom har hon lurat upp mig på kullerstenscatwalk. Tur att jag inte tänkte till en extra gång där, är så nervös! Sugen? Klicka dig vidare på bilden nedan:

modevisning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!