Allmänt

En blöt liten hundvalp som torkduk

Det är inte klokt vad till synes hemskt små detaljer kan demolera min arbetsdag och mitt humör. Men när det är detaljer som finns med mig hela långa dagen om och om igen då blir de stora och mastiga!

Något som också gör mig hiskeligt hulkengrön är när saker vi använder dagligen och är jättenöjda med plötsligt tas ur sortimentet och inte går att beställa längre. Ni måste sluta göra så mot mig, onda leverantörer! Nu senast var det mina kära Celltork pappersdukar som sveptes bort. Vi använder dem för att sprittorka. Och torka allt annat samt skydda bänkskivan om man sölar med vätskor. Superduper! Plötsligt var jag tvungen att på måfå välja något annat som verkade snarlikt.

Annons

Vad fick jag då… jo en luddande snuttefilt! Min bästa beskrivning av den nya torkduken är att den är som en blöt liten hundvalp med urinläckage. Luddig, lealös med enda förmåga att släppa vätska rakt igenom. Den mesta spriten hamnar nu på golvet, om jag inte kupar handen ordentligt. När jag torkar med denna lilla skrynkeltuss känns det mer som att smeka bakterierna medhårs. Efter halva uniten är den som en hoptrasslad liten boll, snarare än en trasa.

Sådant här går jag igång på, alltså ni anar inte hur mycket uppdämd ilska denna arma torkduk har fått utstå! Det gäller att välja sina strider med omsorg, eller hur. 😉
Tyvärr vet jag inte i skrivande stund vad produktnamnet är, ska försöka kolla upp det imorgon.

Vad använder ni för torkdukar och har ni tips att ge mig? Om någon känner till Celltork och vet en kopia så skriv jättegärna en kommentar här. Söker en pappersduk med lite styrsel i, som inte släpper igenom all vätska. Den ska helst inte kännas som en tvättlapp för babyrumpor och inte ludda. 😀

EDIT: De nya avspritningsservetterna heter ”TOP-D” och tillverkas av TopDent. (Kompresser 4 lager / 10x10cm.)

Celltork

En kommentar

  1. Förstår precis din känsla! Vi eldade upp oss ganska ordentligt också då de försvann 🙂
    Vi prövade först vad jag misstänker är desamma som du beskriver men de var ju hemska. Huga.
    Nu har vi en typ som liknar kompresser, inte alls lika bra som celltork men de får duga. Minns inte namnet men kan kolla upp efter ledigheten.
    Ibland river jag av M-tork från torkybehållaren, funkar också hyfsat bra om en viker det lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!