Bara roligt

En komikers terror på kliniken

Inga patienter kom till skada i skapandet av det här videoklippet. Hur det är med Jennie vågar jag dock inte säga.

Jag fick lov att bjuda på det här klippet med tandsköterska Hannah Sjöholm som terroriserar sin kära student. Livet är hårt på kliniken. Och jag älskar människor som vågar bjuda på sig själva och få oss att skratta. Livet är sannerligen för kort för att rynka ögonbrynen dagen lång. Särskilt när man arbetar med så allvarliga saker som vi gör. Heja roliga tjejer! :D

4 Comments

 • Reply
  Edita
  6 december, 2018 at 19:35

  Vilken super tjej,jag borde ha en Hanna med under min lia ?

  • Reply
   Johanna
   6 december, 2018 at 20:36

   Visst är hon! Med någon som bjussar på sig själv och skojar blir man trygg, då känns det inte så farligt. :)

   • Reply
    Edita
    8 december, 2018 at 18:51

    Absolut så sant.Jag hade inte en närvarande handledare så.det blev extra stressigt för mig,jag blev inkastad i jobbet bara eftersom en tsk saknades alltid.?

    • Reply
     Johanna
     10 december, 2018 at 11:18

     Inte för att det ska vara så, men antagligen har du lärt dig massor på att kastas in i jobbet så där. Det gjorde jag, fast då hade jag åtminstone gått klart utbildningen. Men blev plötsligt ensam med tdl på kliniken och hej vad det gick! Tror aldrig jag hade kommit in i jobbet lika fort annars.

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.