Humor

En komikers terror på kliniken

Inga patienter kom till skada i skapandet av det här videoklippet. Hur det är med Jennie vågar jag dock inte säga.

Annons

Jag fick lov att bjuda på det här klippet med tandsköterska Hannah Sjöholm som terroriserar sin kära student. Livet är hårt på kliniken. Och jag älskar människor som vågar bjuda på sig själva och få oss att skratta. Livet är sannerligen för kort för att rynka ögonbrynen dagen lång. Särskilt när man arbetar med så allvarliga saker som vi gör. Heja roliga tjejer! 😀

4 kommentarer

      1. Absolut så sant.Jag hade inte en närvarande handledare så.det blev extra stressigt för mig,jag blev inkastad i jobbet bara eftersom en tsk saknades alltid.?

        1. Inte för att det ska vara så, men antagligen har du lärt dig massor på att kastas in i jobbet så där. Det gjorde jag, fast då hade jag åtminstone gått klart utbildningen. Men blev plötsligt ensam med tdl på kliniken och hej vad det gick! Tror aldrig jag hade kommit in i jobbet lika fort annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!