Debatt

Könsdiskriminering belönas med 30 000

Mitt fackförbunds (Unionen) tidning ”Kollega” seglade genom brevinkastet idag och jag fick missnöjet att uppmärksamma detta fall:

ttela.se

Många har säkert redan läst och hört om det. I detta inlägg länkar jag till artiklar rörande fallet. Tänk över vad ni själva tycker och känner, dela gärna med er av tankarna som kommer. Personligen har jag precis suttit och författat ett välformulerat brev till mitt fackförbund, innehållande mina precisa åsikter. Beroende på hur det mottags kommer jag lägga upp det i sin helhet här inom några dagar. (Antagligen lägger jag upp det oavsett och känner hur jag kommer närmre och närmre benämningen ”en sån där besvärlig människa”.) Besvärliga människor behöver också kramar ibland! Men bara ibland… kom ihåg det.

Tidningen KollegaSVT Debatt

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.