Allmänt

Jag vill gå kurs, häng med!

Första dagen ensam hemma med en 2,5-åring och en nyfödd. Har gått makalöst bra ändå, bara grinat en gång. Varit förvirrad desto fler. Lagom till att mannen kom hem var jag rätt förbi av trötthet. Bebis hade somnat i mitt knä. Tydligen hade jag glömt att jag satt där med henne i knät för rätt var det var pep hon till och jag blev så sjukt rädd att jag skrek högt och förskräckt undrade vem det var. Snacka om att känna sig dum.

Nu har jag halvdäckat i soffan. Min man ropade och frågade om någon sak i köket varpå jag totalt förvirrad utropar ”Va, vaddå? Vem är du?!”. Herregud nu är domedagen nära… ligger här och skrattar som ett litet fyllo. Skriver på mobilen så att bokstäverna hoppar groda. Passar på att läsa tandvårdsnyheter, torsdag och nyhetsmail från både Dental24.se och Tandläkarförbundet. Man får ju inte tappa det totalt, även fast det nog är nära.

Annons

Har anmält mig till kurs i vår! Hittade en i Göteborg som jag verkligen ser fram emot:

KBT för tandvårdsrädda – bemötande och behandling. En orienteringsdag
09 mars 2018 , 09:00 – 17:00 Göteborg, Hotel Riverton

Kurskatalog vår 2018 tandläkarförbundet
Bildkälla: Tandläkarförbundets kurskatalog Vår 2018

 

Kruxet är att det är få anmälda och då riskerar den att ställas in. Alltså neeeej det är den enda kurs jag helhjärtat verkligen vill gå! Har inte många att välja på heller då jag fortfarande ammar i Mars så det måste vara i Göteborg. Personligen känner jag att det är en kurs som ger värdefull kunskap som är till glädje oavsett var du jobbar, även utanför tandvården. Att ha kunskap och verktyg för att hjälpa tandvårdsrädda är till stor glädje oavsett vilken typ av tandvård du sysslar med. Det är heller inget som går ur tiden, blir omodernt och byts ut. Att ha förmåga att hjälpa människor på det psykologiska planet är alltid förbannat inne och ovärderligt. En dags kurs för lite ovärderlighet. Jag sväljer den koppen hel tack! Gör mig nu lycklig och häng med. Det hade varit extra superkul om fler tandsköterskor bokade kursen såklart! Vill ju hänga med ER! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!