Allmänt

Här var det jag!

Snart är man hur ledig som helst och jag tänkte hur gött blir det inte att stänga av väckarklockan som ringer kl 05:15 varje morgon, sen kom jag på att den andra väckarklockan som tjuter ungefär samtidigt inte går att stänga av. Hahaha, med litet barn kan jag ju glömma sovmorgnar. Men å andra sidan blir det ingen trist omställning med sovtider när jobbet drar igång igen.

Det har varit en minst sagt kul vår som Årets Tandsköterska, med många nya kontakter och idéer som surrar innanför pannloben. Bzzzzzh bzzzzzh! Jag har också haft äran att synas både här och där, nu i veckan damp en bunt splitter nya väntrumstidningar ner på kliniken. PTJ Magasin, där jag fick inviga baksidan med min framsida (tur va)!

Annons

Johanna Ene PTJ Magasin

Det har varit några andra som fångat mig också… t ex Unionens branschtidning Farmaci & Hälsa, sjukt kul och ärofyllt att få representera yrket där!

Tandsköterska Johanna Ene i Unionen

Senaste numret av Tandsköterskeförbundets tidning Tandsköterskan såg bl a ut så här:

Johanna Ene Årets Tandsköterska 2017

Johanna Ene Årets Tandsköterska 2017

Och så finns ju min blogg med i tidningen varje nummer, så finfint!

Johanna Ene Årets Tandsköterska 2017

Jag har inte tänkt ta semester från bloggen. Här jobbas det på både med sådant som ni kommer få se och annat som sker i bakgrunden. Så tokroligt att få utvecklas och skapa något, som jag hoppas kan glädja och göra nytta! Man börjar som en liten ynka droppe i havet, sedan sprids ringarna och blir större och når längre. Så ser jag på engagemang och skrivande. En liten droppe…. tänk på att ni alla är små droppar. 🙂

En förändring ni kommer se här är förmodligen ett fönster för andra att synas och göra reklam för sig, i högerspalten. I ett år har jag testat Google AdSense, en tjänst som genererar reklamannonser på ens hemsida, och ger betalt för antal klick på annonsen. Enkelt, men ersättningen blev så dålig att det verkligen kändes som om jag sålde mig billigt på gatan. Dessutom får jag inte välja vilka som syns på min sida, känner ju att jag vill kunna stå för dem som får synas här. Ni ska kunna lita på det. Många ifrågasätter när bloggare har reklam, gör sponsrade inlägg osv. Jag tycker det är en självklarhet. Förr gick man och köpte de magasin man gillade i affären. Idag förväntar man sig att få allt serverat gratis, trots att den som ligger bakom lägger ner ett otroligt arbete. Rätt sjukt egentligen om ni frågar mig. Jag har gjort den här bloggen utan ersättning sen dag ett. För det är så förbannat kul! Men man kan inte leva på ”kul” hur länge som helst, särskilt inte när man får barn och tiden bara krymper. Jag har upptäckt att det är mycket som jag prioriterar bort för att få skapa och engagera. Det funkar, men snart kommer ett barn till. Tid är dyrt ibland, då gäller det att kunna köpa sig tid så att man kan satsa vidare.

Det jag erbjuder är reklambanners i högerspalten. Jag förbehåller mig rätten att tacka nej till sådant jag inte känner passar, eller som jag inte kan stå för. Det tror jag gynnar både mig, er läsare och de som vill synas här. T ex välkomnar jag seriösa platsannonser varmt! Söker ni en utbildad tandsköterska till er klinik är detta en perfekt plats! Bloggen har ca 15000 besökare per månad i dagsläge, och väldigt många är tandsköterskor på väg ut i yrkeslivet. Kanske har jag också en hel del läsare som gärna hade bytt arbetsplats för bättre lön och villkor? Det är mycket tandagnisslan i de frågorna.
Vill ni läsa mer om att annonsera eller samarbeta med mig så klicka er vidare hit!

Framåt, marsch i solskenet bästa tandvårdsteam!
😀

Johanna Ene 2017

Dags för sommarstilen, hej då himla trökiga klinikkläder! Det enda jag inte gillar med jobbet kanske, hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!