Min arbetsvardag

Ett år som tandsköterska

Jag har jobbat som tandsköterska i ett år nu men är ännu en gröngöling som testar vingarna. Det är en väldigt skön känsla att ändå ha kommit till den punkt då jag känner mig trygg i mina rutiner. Men allt eftersom månaderna under det första året gick insåg jag hur otroligt mycket mer det finns att lära och upptäcka inom yrket, och det är bland annat det som gör det så roligt!

Efter många år av sökande och trasslande hittade jag en utbildning som lockade och hamnade i ett yrke som känns helt rätt för mig. Men det finns en sak jag ofta saknar… att få skriva. Funderade länge på var och hur jag kunde få in det i livet på ett givande sätt, och så kom idén till den här bloggen i förra veckan. Jag tänker dela med mig av mina erfarenheter och upptäckter som nyutexaminerad tandsköterska, tillbakablickar till studietiden, händelser i det dagliga arbetet, tankar om framtiden och så mycket mer jag kan finna som har med tandvård att göra. Ämneslådan är stor och jag kanske slår hål på väggarna i den med.

Annons

Lämna gärna era tankar och kommentarer så blir jag superglad!

/Johanna

Tandsköterskan Johanna Ene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!