Humor

My Milk Toof

Det var då ingen rolig helg. Lillan hade ju redan världens fläskläpp. I lördags förmiddag blev hon getingstungen och på kvällen fick hon hög feber och var jättedålig. Nästan hela helgen har varit gråt och vakennätter och hemsk oro. Dessutom har jag själv inte lyckats rycka upp mig och går in i andra veckans dunderförkylning. 🙁 Det enda jag vill, och orkar, är ingenting!

Men först måste vi titta på de här sötisarna och fnissa men ååååh och naaaaawh! ^_^
(Klicka på bilderna för att komma till hela historien. Dessa små mjölktänder har nämligen en helt egen blogg; My Milk Toof!)

Annons

My Milk Toof

My Milk Toof

My Milk Toof

My Milk Toof

My Milk Toof

My Milk Toof

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!