HumorMin arbetsvardag

Scary tooth fairy!

Jim Benton fairy scarySå här ser jag alltså ut när jag är på riktigt dåligt humör! Det kan bero på att det är hemskt tidigt på morgonen, att ingen av dagens patienter har ringt och förvarnat om att de har bitit sönder, fått värk eller tappat tre kronor när vi planerat för vanliga hederliga undersökningar, att folk inte presenterar sig i telefon, att försäljare presenterar sig som om vi vore bästa polare, att jag inte fått mat i tid eller att jag bara inte har den energin jag önskar, jag avskyr att vara trött!

Åh, visst är det härligt att vara förbannad ibland? Och en tandsköterskas magiska förmåga att aldrig visa det inför patienten! 🙂 Var gör ni av er ilska och frustration? För ut måste den någon gång och på något vis, det är jag helt övertygad om. Annars äter det upp en inifrån. Kom inte och påstå att ni aldrig känner sådant, då måste ni vara magiska på riktigt.

Annons

Vad gör er mest irriterade, arga eller frustrerade på jobbet? Får man vara arg på jobbet?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!