Tips

Tandborstskydd på TGR

Jag har letat länge och i så många affärer efter små enkla tandborstskydd att ha när man reser. Mindes att jag hade sådana som liten och de var super. De jag hittat har antingen varit heltäckande fodral eller så har man varit tvungen att köpa en flashig tandborste som haft ett tillhörande skydd och även varit ganska dyra. Så idag klev jag in på TGR i Göteborg och såg ljuset som ledsagade mig till hyllan med dessa små underbara för endast 10 kronor (4 st)! Snacka om lycklig Söndag, haha!

bild (3)

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!