Min arbetsvardag

Russinfingrar

Sommaren är verkligen här och skönt nog drar den oss bort från datorerna! Det märks så tydligt här i bloggen, både mina inlägg blir glesare och antalet läsare sjunker. Precis som det ska vara när solen skiner och himmelen är blå! Men jag ska allt försöka uppdatera här ändå, ni blir inte av med den här besvärliga damen i första taget!

En ganska oskön sak med sommar och jobb är att det blir ugnsvärme inne på kliniken. Kroppstempen stiger i takt med mitt just nu höga arbetstempo och det säger ”schlurrrp” när jag drar av handskarna för precis så himla svettblöt blir jag om händerna! Idag har jag svettats så mycket under handskarna och spritat händerna så till den grad att jag fick russinfingrar. Små skrynkliga korvar till fingrar efter dagens slut. Apropå handsprit, tidigare använde vi Ecosept Purum, men då det blev svårt att få tag i för ett ok pris fick vi byta till Dax 70. Det första jag reagerade på när jag började använda Dax var lukten, den osar svagt av kräkmedel! 🙁 Någon mer som känt det eller är min näsa vrängd åt fel håll?

Annons

Ha en fin dag på jobbet imorgon, alla ni som fortfarande suktar efter semestern, och så tvättar vi händerna såhär ordenligt! ^_^

kitten-pictures-wash-your-hands-before-lunch

2 kommentarer

  1. Ja, det gör ju all tvättsprit. Man vänjer sig! Men jag vänjer mig aldrig vid hur uttorkande det är med all sprit på händerna! Smörjer in dem med Helosan på nätterna, och varje rast med vanlig handkräm, annars hade jag nog inte haft nån hud kvar alls känns det som.

    1. Tyckte inte att Ecosept Purum luktade något, kände en så markant skillnad när vi bytte. Än så länge har jag inte fått problem med uttorkade händer som tur är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!