Bara roligt Tips

Från varma skogen till kyliga staden

Kontrasten från helgen i skogen tillbaka till vardagen i staden blev stor och hård. Firade midsommar campandes i skogen, som fylldes med underbar musik och god mat. Aldrig tidigare har jag omgivits av så många genuint vänliga och glada människor! Vart jag än vände mig så fick jag leenden tillbaka och midsommarfulla raglefanter höll sig långt från det här evenemanget. Väl hemma i Göteborg kändes klimatet plötsligt hårt, när man får skeptiska blickar för att man hejar i trappuppgången och man automatiskt sluter sig i sin lilla kyliga bubbla på väg till jobbet. Är vi inte konstiga?

Senast jag campade blev tandborsten fort äcklig när jag inte kunde skölja av den ordentligt. Nu löste jag det med att ta med engångstandborstar. De var preparerade med tandkräm men den gav jag inte mycket för, den smakade kemiskt och var nog väl snålt tilltagen. Små tandkrämsprover är perfekta att ha med på resan! Vill påpeka att jag egentligen tycker att engångstandborstar är en miljöbov, men för två dagar i skogen må det vara hänt. Så länge man ser till att ta hand om sitt skräp! (För din mamma jobbar inte i skogen, tyvärr är det himla många som tror det!)

Det är svåra skrivtider nu. Naturen lockar och tankarna far iväg på vildare, soligare resmål än tandvård. ;)

midsommar

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.