Tillsammans är vi starka

Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens och Årets Tandsköterska 2019

Varje år utses Årets Tandsköterska i samband med Svenska Tandsköterskeförbundets yrkeskonferens. Vem som helst kan nominera vilken tandsköterska som helst under årets gång. Någon det sprakar om. Någon med spegel och sond som glöder. Någon som gör skillnad i yrket för oss alla? Jag blev Årets Tandsköterska 2017 och det är en upplevelse jag bär med mig för resten av livet. Vilken grej. Vilken chock det kom som för min del. Och vilken fest! Må tandfens magiska spö slå gnistor över otroliga tandsköterskor under många år framöver.

Idag är ni tandsköterskor från alla håll i vårt land på plats i Stockholm för att tillsammans ta del av föreläsningar, mat, mingel och underhållning. Jag är kvar hemma, håller gladeligen ställningarna på min nya arbetsplats men önskar mig en biljett till nästa års galej. Så många fina att träffa!

Annons

Som tur är har jag utsända spioner på plats som försett mig med bilder och film under dagen och kvällen. Jag har fått lov att dela dem med er så att vi kan hålla koll på ordningen där borta i huvudstaden. Mobilbilder är det, men håll till godo! 🙂

Peppigt!

 

Svenska Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens 2019 i Stockholm. Foto Nina Sundin.
Intressant och lärorikt!

 

Svenska Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens 2019 i Stockholm. Foto Nina Sundin.
Trollkarlen från Oz på lunchen.

 

Svenska Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens 2019 i Stockholm. Foto Nina Sundin.
En föreläsning helt i min smak! Ledsen att missa.

 

Svenska Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens 2019 i Stockholm. Foto Nina Sundin.
Hannah Sjöholm och Nina Sundin. Tack vare yrkeskonferensen 2017 kan jag idag kalla dessa grymma kvinnor för mina vänner. Ni är mer än greatness, tjejer!

 

Apropå att hotell i Stockholm är svindyrt blev jag tipsad om ett coolt hostel bara några meter bort från flådiga Clarion Hotel Sign, något att överväga inför nästa år: Generator Hostel


Årets Tandsköterska 2019

Okej.. nog med bullshit. Jag har fått vara med via videolänk under tillkännagivandet av Årets Tandsköterska 2019…. som är ingen mindre än tandsköterskan, författaren, föreläsaren och uppfinningsrikedomens 

HANNAH SJÖHOLM!!!

Hannah Sjöholm Protetik

 

Hannah Sjöholm är tandsköterskan med passion för protetik. Hon har:

  • Skrivit boken Protetik.
  • Utformat en föreläsning för skolor och kliniker i linje med boken.
  • Skapat patientbroschyrer för tekniker och kliniker.
  • Framställt inlärningskort för studerande.
  • Samtidigt jobbar hon kliniskt som tandsköterska på klinik.

Hannah brinner starkt för vårt yrke och är en av mina verkliga inspirationskällor. Hon är ung, modig och driftig som få. Någon jag verkligen vill ha bredvid mig, både yrkesmässigt och vänskapsmässigt. För Hannah är verkligen en person jag är väldigt glad att få ha lärt känna. Tillsammans är man starka, i det förenas vi och Hannah är en person som bevisar detta och gärna ger av allt det hon kan.

Hannah Sjöholm Protetik

I November stod vi tillsammans på Sveriges största tandvårdsmässa Swedental. Det är härligt och helt rätt att även unga tandsköterskor får plats i detta forum. Vi önskar ändå mer av den varan!

Swedental 2018 tandsköterska Johanna Ene
Tandsköterska Hannah Sjöholm håller hov i vår monter. Det är det enda denna strålande protetik-stjärna borde göra! Hon är bokningsbar till en föreläsarsal nära dig. 🙂

 

Hannah, du har verkligen glödande spegel och sond i din hand. Fortsätt framåt, du är strålande och stark! I vårt land är det inte alltid som det ses positivt att vara nummer ett, att nå framgång och vara en jävel på det man gör. Varje gång vi trycker ned någon som gör något bra och uppmärksammas, så förlorar vi lite själva. Det är verkligen dags att ifrågasätta våra vanor, se till tandsköterskan bredvid och ge varandra styrka. Tillsammans kan man lyckas med precis vad som helst. Det har jag verkligen insett när jag samarbetat med Hannah.
Man blir Power Puff Pinglor!

Läs mer om vad Hannah har att erbjuda på hennes hemsida här: Protetik – Hannah Sjöholm

Tandsköterskor Johanna Ene och Hannah Sjöholm.
Jag och tandsköterska Hannah Sjöholm jobbade flitigt innan vi tappade hatten på oktoberfest i höstas. 😀 

GRATTIS HANNAH SJÖHOLM, ÅRETS TANDSKÖTERSKA 2019!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!