AllmäntLäsa / TittaPatientTips

Bra blogg hos Vården.se

Knasigt hur jag kan totalmissa bra sidor som borde vara självklara bokmärken i min webbläsare. Brukar tycka att jag har bra koll, som den lilla nörd jag är, men tydligen inte. ^_^ Sökte information om varför man egentligen ska lista sig hos vårdgivare, tyckte det var väldigt dåligt med tydliga svar på den saken, men så trillade jag in på Vården.se som också har en blogg. Det var längesedan jag hittade en sida med så rak och konkret information utan massa ovidkommande babbel, skönt! I det hav av skrikig info som Internet utgör var det som att komma till en folktom strand där endast en susande bris hörs och de finaste snäckorna är lätta att hitta. (Ja, varsågoda att plocka hem och gotta er i den ljuva liknelsen, Vården.se! Haha…)

Hur som helst så hittade jag ett blogginlägg som beskrev tandvårdsklinikens olika yrken och vad de gör på ett väldigt tydligt och bra sätt för den oinvigde. Sådant gillar jag skarpt! Varför krångla till det med långa texter och svåra ord, bara för att man kan? För så är det ofta. Overload… too much information….. brain will shut down in 5… 4… 3… 2…1……..

Annons

Vilka sidor är era egna favoriter?!

 
P.S. Nu finns en ny krönika av mig på Dental24.se här:
I den bästa av världar är det höst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!