Allmänt

Dental24 intervjuar bloggare Johanna Ene på Swedental 2015

Jag är tydligen inte så egocentrisk som jag trodde, för då borde jag hittat den här intervjun med mig själv lite tidigare än fyra månader efter publicering, haha! Så nu vet ni alltså hur ofta jag googlar mitt namn. ;)

Så konstigt att se och höra sig själv så här, går det någonsin att vänja sig vid det? Undrar hur erfarna skådespelare känner när de ser sina egna filmer, eller offentliga personer som ofta blir intervjuade i TV? För mig var detta första gången jag blev intervjuad framför kamera, nervöst och spännande! Tycker att jag fick fram min poäng relativt bra, men jag känner ju mitt eget huvud. Får ni några funderingar, fnissattacker eller arga utbrott av intervjun så tveka inte att lämna en kommentar!

Håll i hatten, för här kommer jag…. ^_^

Intervjuar mig gör Per Ahlberg, grundare av tandvårdsportalen Dental24.se. Länk till originalsidan med klippet:
Dental24 intervjuar bloggare Johanna Ene på Swedental 2015

 

2 Comments

 • Reply
  Johanna
  29 juni, 2016 at 00:04

  Så roligt att få se och höra dig! Man blir alltid lite förvånad första gången man hör en bloggare, man är ju så van att läsa texten och ha en egen uppfattning om bloggarens röst. Du verkar glad och energisk :-) det är så kul att känna att du verkligen brinner för tandsköterskeyrket :-)

  • Reply
   Johanna
   30 juni, 2016 at 09:38

   Åh, TACK! Blev superglad för din kommentar, min förhoppning är ju att kunna sprida energi och kraft ibland oss tandsköterskor. Haha känner igen det där med att höra en bloggare man följer, har några få jag följt länge och första gången jag klickade på en video de gjort var jag nästan nervös! Så knäppt. :D

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.