Allmänt

Dental24 intervjuar bloggare Johanna Ene på Swedental 2015

Jag är tydligen inte så egocentrisk som jag trodde, för då borde jag hittat den här intervjun med mig själv lite tidigare än fyra månader efter publicering, haha! Så nu vet ni alltså hur ofta jag googlar mitt namn. 😉

Så konstigt att se och höra sig själv så här, går det någonsin att vänja sig vid det? Undrar hur erfarna skådespelare känner när de ser sina egna filmer, eller offentliga personer som ofta blir intervjuade i TV? För mig var detta första gången jag blev intervjuad framför kamera, nervöst och spännande! Tycker att jag fick fram min poäng relativt bra, men jag känner ju mitt eget huvud. Får ni några funderingar, fnissattacker eller arga utbrott av intervjun så tveka inte att lämna en kommentar!

Annons

Håll i hatten, för här kommer jag…. ^_^

Intervjuar mig gör Per Ahlberg, grundare av tandvårdsportalen Dental24.se. Länk till originalsidan med klippet:
Dental24 intervjuar bloggare Johanna Ene på Swedental 2015

 

2 kommentarer

  1. Så roligt att få se och höra dig! Man blir alltid lite förvånad första gången man hör en bloggare, man är ju så van att läsa texten och ha en egen uppfattning om bloggarens röst. Du verkar glad och energisk 🙂 det är så kul att känna att du verkligen brinner för tandsköterskeyrket 🙂

    1. Åh, TACK! Blev superglad för din kommentar, min förhoppning är ju att kunna sprida energi och kraft ibland oss tandsköterskor. Haha känner igen det där med att höra en bloggare man följer, har några få jag följt länge och första gången jag klickade på en video de gjort var jag nästan nervös! Så knäppt. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!