Allmänt

Forest Star, en magisk paus från vardagen

Igår kväll kom jag och min lilla familj hem från en långhelg på en musikfestival ut i skogen. Idel leende människor, underbart väder, barfota på vältrampade skogsstigar och på ett dansgolv av sand. Musik in i hjärtat i dagarna tre. Det var första gången vi tog med lillan på något sådant och jag var lite orolig för hur det skulle gå, men det gick ju så fantastiskt bra! Mer barnvänlig festival får man leta efter. Alla ”problem” löstes upp i intet och vi bara var. För mig är detta det bästa som finns, försvinna ut i skogen utan dator och utan disk. Vi gjorde nästan ingenting alls. Vilken befrielse, jag kan inte beskriva det med ord. När man är på en sådan tillställning märker man hur lite man egentligen behöver.

I morse reste jag in till staden och vardagen. Väl inne i Göteborg slogs jag av hur många människor som luktar ganska gräsligt, antingen av grisigt mycket parfym eller av brist på hygien. Lustigt, på en festival där de flesta tältar och dansar sig svettiga kände jag aldrig någon obehaglig odör. Och så känns det lite som att hjärtat vill slita sig loss med våld och fly tillbaka, men vi är fast i vardagen i staden. Tur det finns människor som skapar dessa magiska pauser åt oss emellanåt.

Annons

Forest Star

Våran grrrl tog sikte på den fina gungställningen av gedigna stockar. Det fanns en sandlåda med tillbehör också.

Förresten, det blir ju alltid lite skräpigt när människor är i farten, men jag hittade ett så fint skräp i sanden på dansgolvet… en PLACKERS! Så klart jag blev lite varm i tandvårdshjärtat av tanken på att någon stått och tagit hand om sina kära små tänder mitt i dansen, hihi. 😀

Forest Star

Här är vi då, lilla knasfamiljen på bästa platsen i världen! Nästa gång kanske jag borde ha min egen lilla shop och dela ut tandborstar och tandkräm, det hade ju varit något. 😀

Apropå att vara ute i det sköna gröna, tyvärr tror jag inte att jag fixar att styra upp en till picknick innan semestern, biter mig själv i stortån och inser att även jag har begränsade resurser. Vi får satsa på slutet av Augusti! Hoppas ni alla hade det mysigt (eller helgalet) i Midsommar. Det enda som grämer mig är att jag inte fick någon sill å potatis, ska ta igen det så nu vet ni vad min diet blir hela sommaren, haha! Någon mer än jag som blir sjukt kass i magen av inlagd sill? Inte för att det stoppar mig…

Forest Star

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!