Bara roligt

Glad Påsk alla kycklingar!

Det har varit ett par överdrivet intensiva veckor så påskledigheten kunde inte kommit mer lägligt. Sov bort hela kvällen igår, det var det enda rätta! Nu sitter jag här med äggtoddyn och har grävt ner mig djupt i att få fram en ny bloggdesign. Som ni märker är den inte riktigt komplett än. Det är lite det som tagit upp min tid från själva skrivandet, när jag väl börjat gräva i ett litet projekt måste jag hitta ut ur gropen innan jag kan fortsätta där jag lämnade snöret. Och ska sanningen fram behöver jag verkligen en paus från allt ett par dagar för att ladda batterierna. Hur gör ni för att pausa och komma på rätt köl igen? Själv så dansar jag till min favoritmusik, läser böcker och pillar med växter på balkongen. :)

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.