Min arbetsvardag

Jobbstart med te, inte går väl de!

 

Hurra för att jag fick sova gott, kände mig så pigg och pepp att jag trodde te skulle räcka i thermosen. Så dum får man ändå inte vara, vem tror jag att jag är? Superwoman?! På Centralstationen fick jag panik och köpte en enorm kaffe latte. Pjuh!

Alltid blandade känslor när det är dags att lämna semestern, ena stunden ångest och i nästa spänning och förväntan. Men i år blev det så himla bra med jobbstart för sommaren har verkligen regnat bort hemma hos oss och därmed lusten och orken. Känner väldigt väl av att jag knappt fått det där nödvändiga livsljuset för att klara det kommande mörkret. Usch… men nu skiter vi i det för jag har haft en dunderbra dag på jobbet och jag är SÅ glad!!!

Annons

Det har verkligen inte hänt något särskilt. Vi har gjort det vanliga på första dagen efter semestern; kört så det ryker! Eftersom vi är en så liten mottagning med endast tre personer så stänger vi för patientbehandlingar under den s k industrisemestern. Då blir det många samtal och mail första dagen, vilket jag tycker är jätteroligt att sitta med. Idag har jag ringt både gamla och nya patienter, uppdaterat hemsidan med nyhetstext och bild (älskar att få ha hand om den biten), haft patienter och tagit röntgen samt polerat tänder, packat om och kört en stor hög instrument i autoclaven, diskuterat framtiden tillsammans och ätit kakor, hihi.

Det blir oftast några återbud så här första dagen men det har ändå varit en strålande fin arbetsdag. Alltså WOW vad energi och motivation som bubblar i mig, haha känner mig nästan galen! Sa till min kollega Bea idag att det är tur att hon är en sådan lugn person, man ska alltid vara en av varje i ett team för bästa effekt. 🙂

Vi har länge saknat en gruppbild på oss som arbetar på kliniken, idag la jag upp en på vår hemsida. Här är vi!

Tandersson tandläkare Göran Andersson i Högsbo.
Tandsköterska Behnaz, tandläkare Göran och så jag, Johanna.

Första dagen får man lov att vara förvirrad. Batteriet till vår härdlampa var dött men vi visste att det fanns en kabel till vägguttag för den. Dock mindes ingen var så vi sprang runt som tokar och letade högt och lågt. Jag brukar ha bra minnesbilder av var jag kan ha lagt saker men nu var det blankt! Inte konstigt för till slut hittade vi den, på det smartaste stället av alla… fastsatt under laddningsstationen till lampan. DOH! Ibland är lösningarna bara för smarta och logiska för att man ska klara av att lista ut dem. Hehe…

Imorgon tänkte jag göra en snabbvisit på Kulturkalaset efter jobbet och leta upp Fluor Baren i Bältesspännarparken! Då måste man dansa disco medans man sköljer har jag hört. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!