Min arbetsvardag

Kan man vara för snabb?

Japp, idag var jag alldeles för snabb, så snabb att jag inte hann fylla på nya röntgenvätskor i maskinen när jag skulle byta dem. Då går det minsann snabbare än ljuset för jag hann absolut inte se att jag inte fyllde på nytt! 😉 Märkte det först när nästa patients röntgenbilder aldrig dök upp i andra änden av apparaten. Tänkte trött att nu har de hakat upp sig och fastnat där inne. Lyfte skyddshöljet och upptäckte till min stora förvåning att det var helt torrlagt i vätskebehållarna.

Min första tanke var, märkligt nog, hur sjutton allt hade kunnat läcka ut, och var det hade tagit vägen?! Ja, DET hade ju varit en go gåta att lösa. Tråkigt när man måste inse att det bara var man själv som var den felande länken. Hahaha….

Annons

womanwhoknows

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!