Kropp & Själ i P1 idag!

Idag var jag med i programmet ”Kropp & Själ” i P1!
Avsnittet handlade om skitsnack på jobbet och de bjöd in olika personer för att prata om detta. Anledningen att jag blev tillfrågad var som sagt min text ”Skitsnack i sterilen?”.  Jag är med precis i början av programmet men jag tycker absolut att ni ska lyssna på hela! Det är ett viktigt och angeläget ämne som borde ventileras oftare. Som gäster i studion fanns en psykolog, Oskar Henriksson, och beteendevetaren Ulla Bäckmark. Bra upplägg och ledning av programledare Ulrika Hjalmarson Neideman. Himla roligt att få vara delaktig i sådant här som engagerar mig!

Vad har ni själva för erfarenheter av detta? Och hur bör man komma till rätta med smutsigt bakom-ryggen-prat?

Lyssna direkt:

Eller följ länken till programmets sida:

Kropp & Själ i P1: Skitsnack på jobbet

 

Dela inlägget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ANNONS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg