Debatt

Tandskötersketidningen frågade ut partierna

Precis varit i vallokalen och sagt mitt. För mig är det en självklarhet att rösta, trots att jag tycker att dagens val mest känns som en hets om vem som kan fläska på med mest påkostad reklamkampanj för att blåsa löften i våra ansikten. Så mycket stora affischer på våra politiker i olika stiliga poser. Jag vill inte se deras nunor, jag vill se bilder på vad de åstadkommit! Det sämsta var ändå ett partis tv-reklam som endast gick ut på att prata illa om motståndarna. Att tala illa om andra säger mig alltid mer om den som snackar än den som blir snackad om. Knip igen och få något vettigt gjort!

En trevlig sak i sammanhanget var att nya numret av Tandskötersketidningen innehöll ett uppslag om valet och hur partierna vill förändra tandvården. De fick svara på dessa tre frågor:

Annons
  1. Hur ska tandvården finansieras?
  2. Bör tandsköterskor få en egen legitimation?
  3. Hur ska framtidens stora behov av tandsköterskor bemötas?

Bra artikel, tack tack! Vill ni veta svaren får ni såklart läsa tidningen. Har ni egna svar eller tankar så släpper jag gärna fram en vild och lösdriven diskussion här i kommentarsfältet! 🙂

Tandskötersketidningen val 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!