Humor

My dentist told me I needed a crown…

1493245_768930386459413_1942792316_n

Annons

2 kommentarer

  1. Hej! Jag vill bara skriva och tacka för en så bra blogg! Har precis börjat jobba extra som tandsköterska i väntan på min tandhygienist legitimation (någon resttenta kvar). Har fått lära mig massor av nya grejer som vi bara snuddad vid under utbildningen och jag har fått en helt ny syn på hur bra tandvårdyrkena kompletterar varandra. Har lusläst hela bloggen senaste veckan o ser framemot varje nytt inlägg haha. Ha det bäst, mvh en ny läsare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!