Allmänt

Bloggen fyller 1 år!

1year

Idag fyller ”Tandskoterskan.net” ett år!
Med det vill jag tacka alla som följt och läst, kommenterat, mailat och visat intresse för mitt skrivande här. Det känns verkligen jättekul ska ni veta! Från en liten försiktig idé till en regelbunden syssla som värmer, vad glad jag är att jag körde igång bloggen.

Ni som mailat mig angående råd och andra frågor, jag blir jätteglad och tycker det är så kul! Tyvärr har jag haft så mycket att göra och varit trött trött trött att svar ibland uteblivit. Min ambition är ändå att jag vill kunna besvara frågor, men det blir nog mer i en allmän form här på bloggen. Vill trots allt att alla ska kunna ta del av råd och rön. Självklart försöker jag svara på mail så mycket det går, så tveka inte om något ligger på lur innanför pannbenet. :)

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.