Debatt

Ord är kraft

Läste just en fantastiskt fin kommentar här i bloggen, blev helt varm och nästan lite gråtig i halsen. Det var ett guldkorn när jag som mest behövde det, och det är oftast de där små kornen som gör mest skillnad. Och vad jag värdesätter dem! TACK! <3

Apropå ord och kommentarer, det är verkligen roligt när ni tycker till och gör små avtryck i kommentarsfälten. Tyvärr är det inte ofta jag får veta vad som tycks och tänks där bakom era skärmar. När jag startade bloggen var det med en förhoppning att nå ut och skapa kontakt med fler inom branschen och få andra tankar och synsätt på det jag själv funderar över och tycker till om. Jag tycker ganska mycket, och det är lätt att tycka si och så. Men det är inte lätt att utvecklas på egen hand utan tillförsel av annorlunda åsikter utifrån. Man riskerar att bli enkelspårig. Jag gillar faktiskt att få mothugg om någon tycker jag har fel. Eller bara har en helt annorlunda idé.

Annons

Det är lätt att tycka att man har så himla rätt, bara för att man snurrar i samma tankebanor om och om igen utan att någon knackar på och säger HALLÅ?! 🙂
Det är svårt att veta vad svenskar tycker. Ofta sitter vi i hemmets trygga vrå och har en jädra massa åsikter, men de stannar där innanför väggarna. Det blir lättare på nätet, om man får vara anonym. Tyvärr. 

Därför satte jag för ett tag sedan upp två små knappar efter varje inlägg, en tumme upp och en tumme ner, för att få en hum om vad ni gillar/ogillar. Nu kommer jag inte sluta skriva om det jag känner för oavsett, för ska jag styras kan jag lika gärna lägga ner bloggen. Det är lite roligt att få en fingervisning ändå. Men jag måste fråga, varför tumme ner på ett inlägg om hur bra det är att lära sig rädda liv med HLR? Jag hoppas det var ett slintande finger, för om någon tycker det är dåligt att ägna sig åt livräddning blir jag allvarligt störd och oroad! Eller så tyckte personen bara att jag skrev ovanligt hafsigt och kasst i inlägget och det kan jag absolut ta, haha!

Hoppas ni haft en mysig Lucia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!