Min arbetsvardagTillsammans är vi starka

Årets första arbetsvecka

Allra först ett OBS!!!
Slutdatum för att skicka in bidrag till ”Vad önskar du för 2015?” är satt till Söndag 18/1. Läs inlägget för att få veta hur du blir delaktig!
Det har varit väldigt positiv respons till detta, i form av ”likes” på Facebook. Tyvärr kommer man inte så långt på dem…  Några få har dock tagit sig tid att höra av sig med riktigt bra saker. Tack! Nu peppar vi er andra att också skicka in mail med era önskningar! (Mail är absolut det bästa, då riskerar jag inte att missa det.)

———–

Annons

Mitt arbetsår började med hulkningar och obehag! Det var dags att ta avtryck för min kommande bettskena, och kräkreflexerna lät inte vänta på sig. Alginatavtrycket i underkäken gick galant, men när man tar överkäkens så har massan en tendens att rinna ner mot svalget. Fy farao, jag trodde jag skulle spy rakt ut på tandläkaren! Som tur var klarade jag mig med endast en flod saliv, kände mig som en dreglande jättebebis. Mitt tips är att dra ett djupt andetag precis innan skeden sätts in, hålla andan så länge det går och sen ”fräsa”/harkla sig hårt från halsen så att massan blåses framåt. Det blir intressant att se hur jag hanterar att sova med bettskena.

Idag kom det en inbjudan med posten, dags för årsmöte med Praktikertjänsts Unionenklubb! För mig är det himla synd att det är i Stockholm, blir ett extremt dyrt möte om jag ska dit. Dock står det att man kan vara med per telefon, det kanske jag testar! Fint att möjlighet ges till distansnärvaro, hoppas det funkar.

Unionen årsmöte

Det var faktiskt rätt skönt att börja jobba igen efter en långledig jul. Jag blir ett omkringglidande litet moln som inte gör något särskilt alls om jag är borta från rutinerna för länge. 🙂 Glida runt och vara fluffigt är trevligt ett tag, tills man fylls av regniga tankar.
Jag ser fram emot det här året med både nyheter inom min arbetsplats och privat. Självklart kommer jag fortsätta att sprida glädje och ilska här, samt även på Dental24 och i Tandsköterskeförbundets tidning! Hoppas ni hänger på. 🙂

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!