AllmäntTillsammans är vi starka

Semester och planering!

Semester tandsköterskan Johanna

 

Annons

Idag sparkar jag av mig arbetsskorna rätt åt helskotta och tar semester så in i norden!

Bloggen tar jag däremot inte helt semester ifrån, men det kanske bli en lägre frekvens på uppdateringarna och en lite lättsammare ton. Tänkte också utnyttja sommaren till att köra repriser med äldre inlägg som jag gärna puffar för igen. Då blir det nog att jag delar dem på sociala medier som min Facebook-sida och Twitter. Bloggen har varit igång sedan Januari 2013 och det finns mycket jag gärna skriker ut en gång till. 🙂

Sommaren blir också tid för mig att kunna planera höstens händelser som är utanför mitt dagliga kliniska arbete. Jag ska förbereda föreläsningar och förhoppningsvis få träffa vissa av er studenter där ute, så roligt och spännande!

Sedan kommer ännu en grej som för mig är en väldigt stor komplimang….

Svenska Tandsköterskeförbundet Yrkeskonferens 2017

Jag har nästan förträngt det för det har känts lite overkligt, men nu finns det på pränt så det är faktiskt sant, haha. I Februari kommer jag få presentera mig och mitt engagemang inför (förhoppningsvis) många av er på Svenska Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens i Stockholm! Tillsammans med två andra fantastiska kvinnor har vi fått en stund var att dela med oss av våra tankar där uppe på scenen. Känns fantastiskt, så jädra spännande!!!

Redan nu kan vi anmäla oss till konferensen:

Svenska Tandsköterskeförbundet Yrkeskonferens 2017

Eller följ länken: Svenska Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens 2017

Herregud vad underbart det ska bli med semester, men jag ser också fram emot hösten med spänning! Tänk att det blivit så här… Det hade jag aldrig anat den dagen jag vaknade upp till min första arbetsdag som tandsköterska, men en miljon nervösa fjärilar i magen och noll koll på hur detta yrket skulle te sig. Livet och dess krumbukter. Hålla i sig och hänga med, och släppa taget ibland. Jag önskar er alla där ute världens bästa sommar. Ta hand om er och kika gärna in här ibland! ^_^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!