Allmänt

Solsidan – mest pinsamma rekryteringen

Kan det bli mycket värre än när tandläkaren Alex i serien Solsidan ska anställa en ny tandsköterska? Ni som inte sett senaste avsnittet, gör det och upplev känslan av krypande obehag och ångest över hans rekrytering av ny sköterska! Här är ett litet klipp:

Kortfattat så anser Alex att tjejen som är mest kompetent är för snygg för jobbet. Det kan tydligen vara ett problem? Man kan inte bli mer pinsam och sköta det mer osnyggt, dessutom lär han åka dit för diskriminering så det tjuter om det. Ska man va så ska man va rejält… Men det blir ett lyckligt slut tycker jag, muhahahaha. Nu ska jag inte spoila mer. 😉

Annons

Någon som varit med om en gräslig rekrytering eller blivit orättvist behandlad på liknande sätt och vågar dela med sig? Intressant att fundera över hur mycket som ”bara är TV” och som faktiskt sker.

Ni som är i färd med att söka nytt jobb, glöm nu inte att fula till er inför intervjun… 😀

 

Ny krönika av mig på Dental24, om när man jobbar dygnet runt och sedan lite till. En high five på det!
Dygnetruntjobb med övertid är grejen – Dental24.se

2 kommentarer

  1. Jag har varit med om två minst sagt udda anställningsintervjuer iaf. En som tog fyra timmar (!) och där chefen gick igenom varenda rutin, visade var varenda pärm fanns och innehållet i varenda låda och förklarade hur brickorna skulle dukas upp, alltså varje detalj skulle med. Fyra timmar, jag var mos när jag kom hem!
    En annan klinikchef tittade inte upp från min (mycket blygsamma) urringning en enda gång. Inte när jag hälsades välkommen och inte när vi sade hejdå. Varenda fråga ställdes till mina tuttar. Minst sagt märklig upplevelse, allra helst på en anställningsintervju.

    1. Man vill ju gärna tro att sistnämnda bara händer på TV, men tyvärr alltså… Om man inte klarar att höja blicken till ögonnivå ens på anställningsintervjun så tycker jag inte att man ska ha anställda. Gå och jobba på ett lager! ;(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!