Allmänt

Tänder dör inte en naturlig död

Jag har lite svårt att hålla isär dagarna nu, kom just på att idag är det faktiskt både Lördag och Alla Helgons Dag. En dag att tänka lite extra på de som inte är med oss, tända ljus och kanske binda en krans. Idag går mina tankar till några som präglat mig och förgyllt min uppväxt något otroligt… farfar, morfar och mormor! Tre superhjältar i mitt liv. Har ni varit på en kyrkogård i mörkret denna helg? Om inte så tycker jag ni ska besöka en och förundras över hur otroligt vackert det är med alla tända ljus! En magisk stillhet.

Önskar er alla en fin helg och lämnar över med denna visdom:

Teeth don't die

Så vem tänder ett ljus för sin tand idag?

 

P.S. Som ni ser har jag ändrat designen på sidan, håller fortfarande på så allt är inte i sin ordning än. :)

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.