Allmänt

Swedental och Riksstämman i Göteborg 2022

Hej! Ska ni besöka tandvårdsmässan Swedental och Riksstämman i Göteborg 2022? Jag ska, och jag är taggad! Hoppas verkligen få träffa många av er där i vimlet. 🙂

Swedental är idag Sveriges största tandvårdsmässa och hålls varje år i november. Det är gratis att gå in på mässan, men vill du delta på föreläsningar så kostar det.

Annons

Läs mer och skriv ut biljett till mässan här: Swedental 16-18 november, Göteborg

16 – 18 november
Svenska Mässan, Göteborg

Tandsköterska Johanna Ene med Tooth Fairy T-shirt, inför Swedental och Riksstämma i Göteborg 2022.

Att få TRÄFFAS

För mig är Swedental ett självklart tandvårdsevent att besöka. Det är kul att spana på nya produkter, kolla in tandvårdsmarknaden och lyssna på någon spännande föreläsning. Men, det mest givande för mig är att träffa människor. Springa in i gamla kursare, krama en tandvårdsvän jag inte sett på länge, träffa Internetkompisar på riktigt och personer jag samarbetar med men sällan har möjlighet att faktiskt möta fysiskt. Världens bästa tillfälle är mässan!

Fredag 18 november kl 14:00
Folktandvården Sverige monter B07:02
Johanna Ene om tandsköterskans viktiga roll

Se mig på scen på fredagen

Fredag 18/11 kommer jag ha en programpunkt i Folktandvården Sverige’s monter. Där ska jag lyfta tandsköterskans viktiga roll tillsammans med min klinikchef och rektorn på tandsköterskeutbildningen i Folktandvården Västra Götaland. Jag hoppas ni vill komma och lyssna! Stanna gärna kvar en stund efteråt också, jag hänger kvar och vill gärna säga hej och prata med er. 🙂

Tandsköterska Johanna Ene med Tooth Fairy T-shirt, inför Swedental och Riksstämma i Göteborg 2022.

Tandfé! Eller….. häxa?

Så, ses vi på Swedental? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!