Bara roligt

Mr Bean går till tandläkaren

Jag är så så trött, har parkerat mig i soffan och vill egentligen inte göra mycket mer än att klia mig i naveln. Men först åtminstone…

Blev påmind om det gamla avsnittet med Mr Bean då han är hos tandläkaren. Har precis legat och tokfnissat här åt det, jag avgudar Mr Bean! Och väldigt mycket annan brittisk humor för den delen. En liten störande detalj bara, så fort jag ser något i en film eller dylikt från en tandläkarmottagning kan jag inte låta bli att haka upp mig på små petitesser. T ex som att tandläkaren inte har munskydd! Jättefånigt då det bara är film och meningen att endast roa mig, men jag kan inte sluta vifta med det tråkigt jobbskadade pekfingret. Är ni likadana?! Hur som helst tittar vi på Mr Bean nu gyckel jag! :D

 

Pssst… en påminnelse…. anmälningstiden rinner ut hemskt snart!
inbjudan redcross

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.