Humor

Mr Bean går till tandläkaren

Jag är så så trött, har parkerat mig i soffan och vill egentligen inte göra mycket mer än att klia mig i naveln. Men först åtminstone…

Blev påmind om det gamla avsnittet med Mr Bean då han är hos tandläkaren. Har precis legat och tokfnissat här åt det, jag avgudar Mr Bean! Och väldigt mycket annan brittisk humor för den delen. En liten störande detalj bara, så fort jag ser något i en film eller dylikt från en tandläkarmottagning kan jag inte låta bli att haka upp mig på små petitesser. T ex som att tandläkaren inte har munskydd! Jättefånigt då det bara är film och meningen att endast roa mig, men jag kan inte sluta vifta med det tråkigt jobbskadade pekfingret. Är ni likadana?! Hur som helst tittar vi på Mr Bean nu gyckel jag! 😀

Annons

 

Pssst… en påminnelse…. anmälningstiden rinner ut hemskt snart!
inbjudan redcross

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!