PatientTandvårdTips

Nationella Munhälsodagen 12/9 2015

I år är det sjunde året som tandvården firar Nationella Munhälsodagen. Det är en dag då vi puffar extra för munhälsa och på många ställen syns tandvården på gator och torg. Ett tillfälle för tandvården att visa upp sig och för allmänheten att upptäcka och ställa frågor. Tyvärr kände jag aldrig till denna dagen innan jag började jobba som tandsköterska, det får vi ändra på nu! Klicka dig vidare genom bilderna nedan (som jag lånat i länksyfte från Tandläkarförbundets hemsida) för mer info!

Jag puffar givetvis lite extra för Göteborg, här finns eventet på Facebook:
munhalsodagen gbg

Annons

Mer information för både allmänheten och oss som jobbar inom tandvård hittar ni på Sveriges Tandläkarförbunds hemsida här:
munhalsodagen 2015

Även i år har de fototävling och temat är ”Le för livet”! Klicka dig vidare för info:munhalsodagen foto

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!