Allmänt

Rutiner i ruiner

Det är nog inte bara jag som har dumpat rutinerna nedför ett stup så här i Augusti, lagom till att man måste bege sig ner för ruinens brant för att fiska upp dem igen. För mig är det lika blandade känslor varje gång jag står inför det. Jag är en person som på många vis älskar att leva i kaos, men har ett stort behov av struktur och rutiner i tillvaron. Riktigt motsägelsefullt, så knepig man är. Nu ska jag inte tillbaka till jobbet på länge, så det blir ett helt nytt äventyr att finna fungerande stöttepelare i vardagen med en bebis. Bara det att hitta tid för en stunds skrivande och läsande för bloggen är en snårig stig, och nu när jag sitter här med kaffet, datorn och favoritmusiken känns det som ett privilegium!

multitasking-tandskoterskan

Annons

Jag har allt varit orolig för hur jag ska få ihop skrivandet mellan amning och blöjbyten, men nu känns det bra då det finns en ny krönika av mig på Dental24.se och jag har skickat in nästa lilla kolumn för Tandskötersketidningens kommande nummer. Hurra hurra! 😀 Glöm för allt i världen inte av att bli medlem i förbundet om du inte är det, för vår framtid och yrkets styrka behöver vi bli många fler om förbundet ska få finnas kvar! Studenter kan gå med till ett rabatterat pris.

Studenter och blivande studenter som vill komma i kontakt med varandra, jag har en liten tråd för er i inlägget Blivande tandsköterskor – Finn varandra här!

Ni vet väl också att det finns Facebook-grupper där vi kan samverka:
Tandsköterskor i Sverige
Tandsköterska och stolt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!