Humor

Vi jobbar i bikini

Denna veckan har varit en sådan där jobba-äta-sova-vecka. Tycker det är hemskt trist när det blir så men ibland är det inte mycket att göra åt. Har hunnit ha en del lustiga drömmar dock, som inatt då jag drömde att jag och en vän satt på spårvagnen när ett gäng av Göteborgs A-lagare kliver på. Tänk er den grövsta göteborgskan, sletna kläder med tillhörande ovårdat yttre och ett par öl innanför kragen. De ställer sig en bit framför oss och så börjar de högljutt diskutera min blogg! Tänk min förvåning, där står ett gäng alkisar och diskuterar min sida med tyngd bakom orden. Samtalet gick ungefär så här:

”Alltså den där Tandsköterskan! Läste det senaste och det vet jag inte om jag tyckte var något seriöst. Nu vet jag inte längre, man kan inte lita på Tandsköterskan mer det säger jag!”

Annons

Själv gömde jag mig bakom en tidning och tyckte det var fascinerande och smickrande att t o m DE läste min blogg. Jag kunde inte komma på vad jag hade skrivit som kunde tänkas oseriöst, men det var mindre viktigt i sammanhanget.

Haha, det var en riktigt rolig dröm, något så helt oväntat som dyker upp i en annars totalt ordinär situation.
Idag var en het dag på jobbet, det blir så otroligt varmt inne på behandlingsrummet när solen gassar utanför. Det fick mig att minnas när jag var väldigt ny både på jobbet och i yrket och vi diskuterade just hur jobbigt det kunde bli om somrarna när man jobbade inomhus. Då säger min kollega helt allvarligt:

”Ja, när det varit som allra varmast har vi jobbat i bikini.”

Jag tittar skeptiskt på henne och säger ”Va?!” och hon håller masken och hävdar lugnt och sakligt att jo så är det. Tro tusan att jag gick på det för en minut och det kändes ganska så obekvämt att tänka sig att komma till jobbet i bikini! Hahahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!