AllmäntMin arbetsvardag

Tandsköterska på dagen, nörd på natten

Man är ganska så trött när man drar upp en binda ur väskan för att stämpla med på morgontåget! Jag blev lite konfunderad över hur den stämplingen skulle gå igenom. Ni kanske har märkt vid det här laget att jag är rätt fin på att knasa till det när jag är trött eller allmänt borta med vinden. Uselt morgonhumör och tankarna i det blå. 😀

Ni har nog även märkt att uppdateringen varit låg, jädrar vad jag inte känt för att skriva. Inspirationen och lustan försvann ner i ett hål. Det kommer igen. Jag ska bara spela av mig lite först tror jag haha… Sanningen är att ett av mina favoritdatorspel har kommit med en stor uppdatering och som den lilla nörd och gamer jag är längst in i hjärtat kunde jag inte låta bli att ge mig hän! Många har så svårt att förstå varför man älskar datorspel, men tänk att det är en väl behövd paus från vardagen precis som en god bok, en film, timmen på gymmet eller vilken himla hobby som helst! Vem behöver inte rymma bort från verkligheten lite ibland, för att bevara förståndet och det goda humöret?

Annons

dental_assistant_by_day_gamer_by_night

Idag fick jag uppleva hur jobbigt det är att ha hicka under behandling. Hickade i nära femton minuter, inga små rara hickor heller utan mer stora grodvarianten så att man hoppar på stolen. Det går ju inte att hejda heller, gäller att parera med sugen när hickan kommer. Och inte råka peta patienten i öga eller öra, haha. Än så länge har jag inte lyckades med några sådana sugfadäser i jobbet, hörde dock om någon som somnade till under en väldigt lång preparation och råkade suga patienten i örat! Hahaha! Någon som har liknande roliga incidenter att dela med sig av? Snälla, jag behöver få skratta! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!