DebattTillsammans är vi starka

En fråga, flera svar?

Idag tänker jag bara ställa en fråga här. Den är inte tänkt för att peka ut någon eller kritisera, jag är helt enkelt genuint intresserad över att få veta hur andra än jag tänker här:

Varför väljer man som tandsköterska att inte vara medlem i Svenska Tandsköterskeförbundet?

Upplys mig gärna med problem jag inte ser, eller vad det nu kan vara. Ge mig en liten ”aha-känsla”, om det går! Hade blivit superglad om ni vill svara med en kommentar här. Vill du inte synas under blogginlägget går det bra att maila mig, jag för absolut inte vidare ditt mail eller namn. 🙂
johanna.ene [at] tandskoterskan.net

Annons

3 kommentarer

 1. Från student
  1. Folk vet inte vad dom gör
  2. De har ingen makt (eller?) som ett fackförbund
  3. De syns inte utöver sin tidning i skolan, det jag ser av dom söker jag upp själv.

  Jag har själv propagerat för att folk ska gå med i skolan, men det var trixigare än jag tänkte mig och jag hade inga egentliga argument. Det slutade med att säga att dom tillvaratar våra intressen vid utveckling av tsk-programet. Hur vet jag inte, förutom att de var för att minska LIA och fått igenom. Att minska LIA är ju galet för övrigt.

  1. Tack för din input, Patrik! 🙂
   Tänkte sätta ihop ett inlägg med era synpunkter och lite svar på frågor. Tror ett flertal redan finns besvarade i bloggen här och där, men det skadar inte att gå på’t igen. Har man själv tankar och synpunkter om förbundet är det aldrig fel att höra av sig direkt till dem. https://svetf.se

   Lycka till med pluggandet! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!