Allmänt

Nu ska jag inspirera er

  Välkommen till tandvårdskliniken!

 

evildentalassistant

”Jag lovar att jag inte bits. Och det kommer inte du heller göra efteråt…..”

Inspiration inför halloween redan nu, eller ens innerst mörka tankar som aldrig får se dagens ljus? Hahaha, jag kunde inte låta bli! Fick många knäppa tankar idag när jag var nere i vårt mörka källarförråd på jobbet och hittade gamla don från förr, ackompanjerad av kompressorns terrorartade dån. Konstaterade också hur effekten av många fler läsare blivit att jag tänker mig mer för när jag skriver, är inte lika spontan och hänsynslös längre. Blev väl ganska irriterad på mig själv över det och så kom den här lilla demonen fram och sa hej!

Hoppas ni tycker om henne, det gör jag. ;)

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.