Allmänt

Nu ska jag inspirera er

  Välkommen till tandvårdskliniken!

 

evildentalassistant

Annons

”Jag lovar att jag inte bits. Och det kommer inte du heller göra efteråt…..”

Inspiration inför halloween redan nu, eller ens innerst mörka tankar som aldrig får se dagens ljus? Hahaha, jag kunde inte låta bli! Fick många knäppa tankar idag när jag var nere i vårt mörka källarförråd på jobbet och hittade gamla don från förr, ackompanjerad av kompressorns terrorartade dån. Konstaterade också hur effekten av många fler läsare blivit att jag tänker mig mer för när jag skriver, är inte lika spontan och hänsynslös längre. Blev väl ganska irriterad på mig själv över det och så kom den här lilla demonen fram och sa hej!

Hoppas ni tycker om henne, det gör jag. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!