Allmänt

Halsband av egna tänder

Det dök upp en bild på ett halsband av egna tänder. Morbid grej, tänker kanske du. Häftigt och kreativt, tänker jag! Många av oss har säkert en liten ask med våra gamla mjölktänder som ligger och dammar i en bortglömd låda. Varför inte låta det mest personliga bli till ett smycke? Kan inte bli mer unikt än så.

Jag kontaktade skaparen av smycket, Sofia Albertsson, och frågade om jag fick publicera det här. Det fick jag. 🙂

Annons

Halsband av egna mjölktänder

Halsband med mjölktänder av Sofia Albertsson. Foto: Sofia Albertsson.

Det är Sofias egna mjölktänder från barndomen som hon satt fast i små infattningar, som ni ser på bilden ovan. Kan tänka mig att detta inte fallar alla i smaken. Personligen älskar jag idén och kreativiteten. Mjölktänder är så små och sköra, att bära dem får mig att tänka på allas våra inre barn vi bär med oss från barndomen. Själv hade jag kunnat tänka mig en berlock runt halsen med en mjölktand i. Lite witch craft.

Sofia Albertsson är författare och konstnär, du hittar hennes blogg och portfolio här:

Hade du kunnat tänka dig att ha ett halsband av egna tänder och hur hade det sett ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!